Klaverkampioenschap

 

 

Afbeelding

 

 

 

17e Klaverkampioenschap
Geheel vernieuwde opzet!

District Midden en Oost Gelderland

3 december 2019
Het districtsbestuur van het district Midden en Oost Gelderland, nodigt alle spelers, met een rating onder de 900, graag uit voor het geheel vernieuwde jaarlijkse Klaver-kampioenschap.

Het Klaverkampioenschap is bedoeld voor de gewone bridger, die graag eens mee zou willen doen aan een districtswedstrijd. Het Klaverkampioenschap biedt de gelegenheid om de sfeer van de districtswedstrijden te proeven en natuurlijk om een gezellige wedstrijd te spelen. En misschien geeft het net het zetje om in de toekomst meer buiten de club te gaan spelen. Omdat het een toernooi is voor de minder ervaren speler, is deelname beperkt tot spelers met een rating van maximaal 900.
De toernooiopzet is dit jaar aangepast, enerzijds om in te spelen op de enorme toeloop en anderzijds om tegemoet te komen aan de vraag om meer geografische spreiding.
Wat is gebleven, is dat het Klaverkampioenschap een parenwedstrijd betreft zoals die wekelijks op de meeste clubs wordt gespeeld. Dus geen ingewikkeld gedoe met viertallen, imp’s en VP’s. Wel speelt iedereen natuurlijk zoveel mogelijk tegen paren van andere clubs.
Er staan twee titels op het spel: één voor het beste paar en één voor de clubs die met (minimaal) 2 paren inschrijven. Naast deze titels, is het natuurlijk minstens zo belangrijk om een gezellige wedstrijd te spelen waar iedereen met veel plezier aan terug zal denken.
Wij hopen dat u zich in grote getale voor dit toernooi inschrijft. Verdere informatie treft u hieronder aan.

Toernooiopzet
Het Klaverkampioenschap bestaat uit voorrondes op zaterdag 8 februari 2020 in Doorwerth en zondag 9 februari in Doetinchem, gevolgd door een finale op zaterdag 29 februari in Arnhem.
Ieder paar mag zich inschrijven voor een voorronde naar keuze, de keuze is vrij, men kan zich inschrijven voor de voorronde met de minste reisafstand maar ook die op de dag die beter uitkomt.
Per voorronde plaatsen zich de beste 16 paren, plus de 4 beste paren met een rating onder de 450, voor de finale. Eindigen paren ex aequo op de 16e respectievelijk 4e plaats, dan plaatsen beide paren zich.
De finale wordt centraal gespeeld. De winnaar mag zich "Klaverkampioen 2020" noemen. Clubs waarvan (minimaal) 2 paren doordringen tot de finale dingen mee naar het clubklassement, de club met het hoogste gemiddelde wint.

Datum, tijd, locaties

  • Voorronde west/Doorwerth: Zaterdag 8 februari 2020. "De Uitkomst", Dalweg 1A, 6865 CZ Doorwerth, 026-3392160.
  • Voorronde oost/Doetinchem: Zondag 9 februari 2020. "De Uitdaging", Industriestraat 23B, 7005 AN Doetinchem, 0314-344971.
  • Finale/Arnhem: Zaterdag 29 februari 2020. "De Denktank", Sperwerstraat 69, 6823 DK Arnhem, 06-15964839.

In alle gevallen is de aanvangstijd 13:30 uur en het einde rond 17:15 uur.
Kosten
Deelname aan dit toernooi is gratis, alle kosten komen voor rekening van het district.
Inschrijven

Paren kunnen vanaf heden worden ingeschreven via mijnNBB. Indien dit problemen geeft, dan kunt u ook een mail sturen naar de DKL dkl_mog@uijterwaal.nl ovv de namen van de spelers en de NBB-nummers.
Deelname staat open voor paren waarvan beide spelers lid zijn van een vereniging uit het district M&O Gelderland, en die per 1/9/2019 een rating hadden van 900 of minder. U kunt Uw rating zonodig opvragen via mijnNBB in het tabblad \persoon". Personen die lid zijn van meerdere verenigingen, worden verzocht om apart per email te laten weten voor welke vereniging zij mee willen doen voor het clubklassement.
De inschrijving sluit op 1 februari 2019 of zoveel eerder als het maximale aantal deelnemers van 40 paren per locatie is bereikt. Het is in dit laatste geval wellicht nog mogelijk om zich voor de andere voorronde in te schrijven.

Aanvullende bepalingen
Op deze competitie zijn de gangbare NBB reglementen van toepassing, alsmede de aan-vullende bepalingen in het "Reglement districtswedstrijden MOG". Spelers die overduidelijk niet tot de doelgroep behoren worden verzocht om zich niet in te schrijven.
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met DKL: Henk Uijterwaal, dkl_mog@uijterwaal.nl of telefoon 06-55861746 (voor 17:00 of na 19:30u).
 

 

 

 

Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je lid bent van District Midden en Oost Gelderland.
Via mijnNBB kun je zelf beheren welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen. Dat is de enige plek waar je voorkeuren over het ontvangen van nieuwsbrieven naar eigen wens kunt instellen.
Heb je mailto:dkl_mog@uijterwaal.nl