Welkom op de website van B.C. Bridgebird.

Wij spelen iedere dinsdagmiddag in het Dorpshuis Vogelenzang  aan de Henk Lensenlaan 2 A.  In ontspannen sfeer spelen we met wedstrijdleiding steeds 24 spellen in een A- een B- en een C– lijn.

Voor een goed verloop kan op 3 manieren tijdig afgemeld worden, zodat de wedstrijdleider een goed speelschema kan maken en stilzit wordt voorkomen. De scores worden op BridgeMates ingevuld en zijn einde middag meteen bekend. Ook worden ze per mail nagestuurd.  Het speelseizoen loopt van begin sept. tot begin mei met ca 35 speelmiddagen, incl een Kerst- en Slotdrive.

 

Het dorpshuis heeft een bar met bediening in de pauze en na het spelen in afwachting van de uitslag. Voor het dorpshuis is een ruime parkeergelegenheid en oplaadpunten voor e-bikes. Alle activiteiten zijn op de begane grond.

 

Liefhebbers van de bridgesport zijn hierbij uitgenodigd om een of twee keer bij ons te komen proefspelen om kennis te maken en eventueel lid te worden. U kunt zich voor een bridgemiddag aanmelden dmv het afmelden/aanmelden formulier op de website. Hiervan ontvangt u automatisch een bevestiging naar het e-mail adres dat ingevuld is op bovengenoemd formulier.

 

De contributie is €85,- per persoon en €75,- p.p. als u tevens lid bent van een andere bij de NBB aangesloten club. Dit kan overgemaakt worden naar banknr NL98 RABO 0341 2406 05 t.n.v. BC Bridgebird o.v.v. de naam van het lid waarvoor de contributiebetaald wordt.

 

Wij zijn officieel lid van de Nederlandse Bridge Bond. Inzage  in vertrouwelijke Bridgebird clubinformatie kan alleen met NBB lidmaatschapsnummer en password. 

 

Tot ziens op dinsdagmiddag!