Thuisbridge.nl
Geplaatst op 28-08-2019

 

BB&B THUISBRIDGERS.nl Bridge, Bed & Breakfast 

Beste medebridgers,

Al enige tijd borrelde het en nu is het ei dan eindelijk gelegd: Thuisbridgers.nl.

Er zijn allerlei websites waarmee je buiten hotels om contacten kunt leggen om ergens te logeren, maar niet iets specifiek voor bridgers. En is het niet leuk ‘s avonds ergens te kunnen bridgen als je toevallig in de buurt bent of op doortocht? Of om mensen te ontvangen die voor een keertje een kaartje bij u komen leggen, gezellig wat buurten en daarna bij u blijven slapen om de volgende ochtend weer bijtijds te vertrekken? Tegen een nette vergoeding uiteraard.

Hebt u een of twee slaapkamers over, dan is het misschien het overwegen waard mee te doen! De formule kan pas gaan werken als er genoeg gastadresssen zijn. Ook buitenlandse adressen zijn welkom. Aanmelden als gastadres is gratis. U ontvangt de lijst met gastadressen en een lidmaatschapsnumer door lid te worden voor 5 euro per jaar. Wie nu lid wordt is, eenmalig vanwege de opstart, lid t/m 31 december 2020. Meer informatie vindt u op de website Thuisbridgers.nl.

We hopen van u te horen zodat we een groot thuisbridgersnetwerk kunnen opzetten! Graag tot ziens! Hartelijke groeten, Mirjam Lucassen-Goorhuis Team Thuisbridgers.nl Bridge, Bed & Breakfast www.thuisbridgers.nl info@thuisbridgers.nl