Welkom op de website van Bridge Club KlaverTop!

Wij spelen iedere donderdagmiddag in Heemstede in het ruime clubhuis van HBC aan de Cruquiusweg. In ontspannen sfeer spelen we steeds 24 spellen in een A- een B- en een C – lijn. Het gaat om de gezelligheid en het samen spelen, maar een wedstrijdsfeer komt zeker af en toe om de hoek kijken, want we willen ook wel winnen. Plezierig en serieus  bridgen is de bedoeling.

Ons clubhuis is voorzien van een bar met bediening in de pauze en na het spelen als we vaak nog even nakaarten en wachten op de uitslag. Er hoeft bij ons niet geschud te worden en de spelverdelingen zijn op de site van de Bridge Bond te zien evenals de scores, die we invullen in de BridgeMates.

Parkeren is goed mogelijk vlak bij het clubhuis. De bushalte van de 340 is voor de deur.  Alle activiteiten zijn op de begane grond, we hoeven geen trappen te beklimmen.

Liefhebbers van de bridgesport zijn hierbij uitgenodigd om bij ons te komen spelen om kennis te maken en eventueel lid te worden. Wij zijn officieel lid van de Nederlandse Bridge Bond. Wij hebben nog plaats voor enkele leden.

Ook 'beginners' zijn welkom na afloop van hun bridgecursus. SVP vooraf aanmelden  bij onze wedstrijdsecretaris Everline Jansen telefoon 023-5322711.

Twee keer proefspelen is altijd mogelijk alvorens mogelijk lid te worden.

Graag tot ziens op de donderdagmiddag!

u kunt rechtsboven inloggen met uw NBBlidmaatschapsnummer en password om de ledenlijst van de club te raadplegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Juul Seijlhouwer, webmaster.

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op woensdag 17 januari 2018 - 16:59

Hoe hoort bridgen eigenlijk? Onder bijgaande link staat een leuk filmpje.

Het filmpje bestaat uit 2 delen:

1.Hier ziet u hoe er een partijtje bridge gespeeld wordt op een...

Geplaatst op dinsdag 2 januari 2018 - 16:38

De feestcommisie bestaande uit Inge Vetter, Oda Magis en Clemens Bunnik hebben dit jaar een mooie afsluiting van het jaar georganiseerd.

Alvorens te gaan bridgen hebben we met elkaar...

Geplaatst op maandag 2 oktober 2017 - 09:11

Donderdag 28 september vond de jaarlijkse ALV plaats.

Op deze dag werd penningmeester Rokus de Groot benoemd tot erelid, hij heeft de functie van penningmeester 12 jaar vervuld.

De...