Regeling voor het afmelden
Geplaatst op maandag 4 februari 2013 - 13:41

Ons afmeldadres (Loes Jedema) probeert op maandag alle plaatsen zo goed mogelijk op te vullen die ontstaan nadat iemand heeft afgemeld. U kunt het beste afmelden via de website, omdat dan ook altijd wordt aangegeven of u als enige niet komt, of dat uw partner ook niet komt.

 

Als u graag met een eigen invaller wilt spelen, is daar in principe geen bezwaar tegen. Maar als Loes vanwege het feit dat u met een eigen invaller komt, nu 3 mensen moet vinden om het aantal paren compleet te maken, dan is dat niet gewenst. In dat geval deelt Loes de overgebleven speler in met u en uw eigen invaller blijft thuis. Dus altijd even aangeven of u met een eigen invaller wil komen en u kunt daar geen rechten aan ontlenen of aan die persoon een toezegging doen dat hij/zij kan meespelen.

Als u het er niet mee eens bent en vervolgens besluit om dan maar niet te komen, dan is dat ook een oplossing: we hoeven dan maar 1 invaller te zoeken.

 

Als u zich niet lekker voelt, meld u dan voor 12:00 af. De kans dat u zich 's avonds beter voelt is te klein om daar op te wachten en u dan alsnog om 18:30 af te melden. Dan moet de hele indeling weer over, terwijl de loopbriefjes en concumptiebriefjes al zijn klaargemaakt.

 

Nog even het enig juiste afmeldadres:

Loes Jedema, 023-5331932 of via de afmeldpagina op deze website.