In memoriam Ad Oskam.

Zijn tijd staat stil en dat betekent volgens de relatie van Heisenberg, dat zijn plaats onbepaald is. Hij is overal in het oneindige en zal daar altijd blijven.

Met groot verdriet en vol van herinneringen geven wij kennis van het overlijden van ons gewaardeerde clublid

Prof.dr.em. Ad Oskam

Amsterdam, 12 mei 1935 - Alkmaar, 19 september 2020

 

Ad heeft een rijke clubhistorie met als meest recente gebeurtenis het clubkampioenschap van 2017 met Marcus Been. Ad was al langer ziek, maar toch kwam zijn overlijden onverwacht. Ad is overgebracht naar Crematorium & Uitvaartcentrum Alkmaar, Meerweg 11. Er is hier gelegenheid om afscheid van hem te nemen op donderdag 24 september tussen 19:00 en 20:00 uur. De uitvaart vindt in besloten kring plaats. 

 

Boc clubcompetities gestart.

Vanaf 1 september zijn de clubcompetities weer van start gegaan. De parenwedstrijden zijn weer goed bezocht. Iedereen heeft een eigen bidding box die je na afloop in een rek zet in een bakje met je naam. Elke tafel heeft een complete set spellen, waardoor iedereen slechts 1 keer de kaarten aanraakt per speelavond. Verder wordt na elke ronde de tafel ontsmet. Let op, in plaats van afmelden, zal je je tijdig moeten aanmelden! (zie menu van deze site). Inmiddels is het aantal deelnemers op een avond beperkt tot 50 personen. Indien er meer aanmeldingen zijn, wordt er geloot. Wie uitgeloot is doet de volgende keer zeker mee.

 

Helaas zijn toeschouwers (nog steeds) niet mogelijk. Lees ook aandachtig de huisregels van het denksportcentrum. http://www.nbbclubsites.nl/club/6019/pagina/1127850

 

 

Boc online op Step

 

Naast de clubbijeenkomsten was het ook mogelijk om online te spelen op Step. Deze wedstrijden werden op woensdagmiddag gehouden. Het online spelen is nu de laatste paar keer niet doorgegaan. Pas als er voldoende deelnemers zijn zal de Step clubcompetitie weer worden opgepakt. Wilt u graag meedoen, laat het dan aub aan het bestuur weten.

 

TopBoc

 

Afgelopen woensdag 23 september stond bij de TopBoc training de preemptive bieding centraal. Tim Verbeek introduceerde zijn stijl en omschreef die als jeugdig. Een zwakke twee openen met nul punten? Ja onder bepaalde voorwaarden in bepaalde situaties kan dat. Over vier weken, op oktober staat de volgende training al weer op de agenda. TopBoc is toegankelijk voor leden van BOC en als training bedoeld voor de gevorderde (wedstrijd-) spelers.

 

Aanmelden?

 

Voor de clubavonden geldt tegenwoordig een aanmeldingsplicht. Uiterlijk 18:00 uur de voorafgaande dag dient u zich aan te melden via de bekende mail-adressen voor de dinsdagavond av-meldingen@boc-kennemerland.nl en voor de woensdagmiddag mi-meldingen@boc-kennemerland.nl 

 

____________________________

Praktisch

Wij spelen op dinsdagavond en woensdagmiddag,

 in Denksportcentrum 't Spaerne |

Spaarndamseweg 416 Haarlem 023-5262585

 

BOC groeit! Wil jij ook bij BOC komen spelen of heb je daarover vragen?

Neem contact op met Frank Hoenderdos | secretaris |

frankhoenderdos@hotmail.com 023-5245630.