Boc competities online

 

In de afgelopen maand heeft BOC zoch ontwikkeld tot een behoorlijke online bridgeclub. Met veel persoonlijke aandacht en tips is de meerderheid inmiddels op Step aangesloten. Vooral de woensdagmiddagclub wordt druk bezocht. Alle uitslagen worden op deze site gepubliceerd (zie menu links). De spellen kunnen slag voor slag worden nagespeeld.

We spelen de clubavonden op vrijdagen, omdat de dinsdagavond op Step al te vol was. Wilt u ook meedoen? Schroom dan niet om te bellen met de personen in de mailberichten die u hebt ontvangen. Zij helpen u graag op weg.  Individuele spelers zijn van harte welkom om een eventuele stilzit op te heffen. Zij kunnen zich via de chat aanmelden aan de wedstrijdleider (naam te zien door op de "info" te klikken).

 

TopBoc

 

Op 22 januari ging de TopBoc training weer van start. Op 26 februari stond het competitief bieden centraal. Verderop in het jaar: 22 april en 13 mei vervallen, 23 september en 14 oktober gaan vooralsnog door. TopBoc is toegankelijk voor leden van BOC en als training bedoeld voor de gevorderde (wedstrijd-) spelers.

 

Aanmelden?

 

Tijdens de periode dat er uitsluitend online gespeeld wordt, meldt u zich aan door op het evenement in het tafeloverzicht van Stepbridge te klikken. Als u daarna op de button "Info" klikt, geeft u zich op door de Step-naam van uw partner in te typen. Vice versa vult de partner uw naam in. Er volgt dan de melding: U staat ingeschreven voor dit evenement. Vanaf september gaat het hopelijk weer zo: Voor de dinsdagavond av-meldingen@boc-kennemerland.nl en voor de woensdagmiddag mi-meldingen@boc-kennemerland.nl 

 

____________________________

Praktisch

Wij spelen op dinsdagavond en woensdagmiddag,

 in Denksportcentrum 't Spaerne |

Spaarndamseweg 416 Haarlem 023-5262585

 

BOC groeit! Wil jij ook bij BOC komen spelen of heb je daarover vragen?

Neem contact op met Frank Hoenderdos | secretaris |

frankhoenderdos@hotmail.com 023-5245630.