Afmeldprocedure speelavond

Ben je verhinderd voor een speelavond, meld je dan af via een van de volgende mogelijkheden:
 

1. Via de Afmeldmap die elke speelavond op de tafel naast de ingang van de zaal ligt. Per speelavond is een pagina beschikbaar waarop je jouw naam, of eventueel beide namen van jouw paar, kunt noteren. Bovenaan bij Afwezig kun je de naam noteren van degene die niet kan spelen (indien hele paar afwezig, beide namen noteren) en onderaan bij Zoekt partner de naam van de eventueel overgebleven partner die een partner voor de betreffende avond zoekt. Indien mogelijk zullen wij de zoekende speler koppelen aan een partner met aansluitend spelniveau.
Geef i.i.g. voor beide spelers van het paar aan wat de bedoeling is.

 

2. Via onze website www.bcgheemstede.nl.
In het menu aan de linkerkant van de pagina kies je de optie Afmelden/Aanmelden. Selecteer hier de Speeldag, de lijn waarin je speelt, geef aan wie er wel/niet, komt spelen, eventueel de naam van een invaller als je die zelf hebt geregeld en jouw e-mailadres. Vergeet vooral niet om alle rubrieken in te voeren, anders is de kans aanwezig dat de afmelding niet wordt verwerkt.
Indien je met een invaller van buiten de club speelt, en deze speler is aangesloten bij de NBB, vraag dan het NBB-nummer van de betreffende persoon en voer dit in bij Opmerking. Dit bespaart ons namelijk een boete van de NBB.
Klik hierna op verzenden.

 

Als het goed is ontvang je na het verzenden een automatische bevestiging. Dit kan even duren. Mocht deze uitblijven, neem dan telefonisch contact op met Ingrid Mense, 023-5292571.
 

De afmelding moet uiterlijk de zondagavond voor de betreffende speeldag vóór 21.00 uur zijn gedaan. Maar hoe eerder je afmeldt, hoe beter wij in de gelegenheid zijn om jou, indien gewenst, aan een andere partner te koppelen.