Welkom

BCG werd in 1946 opgericht in een wijk in Haarlem, genaamd "Garenkokerskwartier". De "G" in onze naam herinnert daar nog aan.

Al ruim 30 jaar spelen wij in Heemstede, sinds 1997 in gebouw "DE LUIFEL", Herenweg 96 te Heemstede (nabij de Kerklaan). Aan de gezellige bar is het na de speelavond goed toeven en de consumpties zijn vriendelijk geprijsd.

In de zaal mag niet worden gerookt, ook niet in de foyer. Er is een afgesloten rookkamer met afzuiginstallatie.

Wij spelen op maandagavond, aanvang 19.30 uur; zaal open 19.00 uur.

Het speelseizoen loopt van 1 september t/m 31 mei, gemiddeld zijn dat 34 à 35 avonden.

Het verenigingsjaar loopt van 1 juni t/m 31 mei van het daaropvolgende jaar. Eventuele opzegging dient te geschieden vóór afloop van het verenigingsjaar.

B.C.G. HEEMSTEDE heeft ca. 120 leden.

De parenwedstrijden worden in 4 lijnen gespeeld: een A-, een B-, een C- en een D-lijn. Alle lijnen spelen 28 spellen per speelavond.
Zie ook Speelschema en het Competitie reglement.

Alle wedstrijden eindigen rond 23.00 uur; De bar is tot 24.00 uur open.

De club is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond, waardoor ieder lid aan activiteiten van de bond kan deelnemen en het blad "BRIDGE" krijgt toegezonden.

B.C.G. HEEMSTEDE wordt ook in de paren- en viertallencompetities van het district Kennemerland vertegenwoordigd.

Na elke butler- viertallen- en parencompetitie worden aan hoog geëindigde paren meesterpunten toegekend aan de hand van een bij de Brigebond geldende tabel. Heeft u meesterpunten verdiend dan worden deze door de Meesterpuntenadministateur van de club aan de Bridgebond doorgegeven. Het totaal aantal behaalde meesterpunten staat vermeld op de naamwikkel van het blad Bridge.
 

Heeft u nog vragen over B.C.G. HEEMSTEDE?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ingrid Mense, 023-5292571, helpt u graag verder.

- of

Klik op een van de knoppen aan de linkerkant om meer over de vereniging te weten te komen.