Wilt u afmelden voor een speelavond?
Geplaatst op dinsdag 3 februari 2015 - 21:33

Klik hier om via de website te kunnen afmelden.

Wanneer u niet kunt komen dient u zich tijdig af te melden. Iedere week ligt er op de tafel in de zaal een map. Daarin kunt u aangeven als u de eerstvolgende week/weken niet kunt spelen of als u door afwezigheid van uw partner een partner zoekt voor een of meer avonden.
Als u met een invaller van buitenaf speelt moet hiervan voor aanvang van de zitting het NBB-nummer worden opgegeven. Dit kan via de website eventueel bij Opmerking worden aangegeven.

U wordt vriendelijk doch dringend verzocht af te melden vóór zondagavond 21.00 uur. Dit kan via de website, pagina Afmelden/aanmelden of, alleen bij uitzondering, telefonisch op 023-5292571.
Vergeet bij het afmelden via de website niet om alle verplichte* gegevens in te vullen, óók uw e-mailadres. Als u alles goed hebt ingevuld, ontvangt u een bevestiging van de afmelding op uw e-mailadres. Mocht u geen bevestiging ontvangen, neem dan telefonisch contact op met Ingrid via 023-5292571.
 

Indien u verzuimt zich af te melden, betekent dat voor uw medeclubgenoten op de speelavond zelf flink oponthoud omdat de wedstrijdleiding een nieuwe indeling moet maken.

NIET VERGETEN DUS!!!!!