Wie zijn wij

Wie zijn wij?
ABC'78 is opgericht op 25 september 1978 als resultaat van een bridgecursus van JHVU
De naam is voluit Acol Bridge Club 1978. meer informatie over onze geschiedenis

ABC’78 is een gezellige bridgeclub, die speelt op maandagavond in het

Denksportcentrum 't Spaerne
Spaarndamseweg 416
2022 EA Haarlem.
023-5262585.

Ons bridgeseizoen loopt vanaf de eerste maandag in september tot en met begin juni.

Speelavond
maandagavond, aanvang 19.30 uur.
Er worden 28 spellen per avond gespeeld. Er wordt gebruik gemaakt van de bridgeklok. ABC’78 speelt in twee / drie lijnen met verschillende speelsterkten, van thuisbridger tot hoofdklasse.

De speellocatie
Er wordt gespeeld in de grote zaal van het Denksportcentrum, geschikt voor 100 bridgers. Buiten deze zaal is er een gezellige zit bij de open haard, een lounge met een bar met enthousiast personeel, dat u tijdens het bridgen komt bedienen! Nergens mag er gerookt worden, behalve in de aparte rookkamer. Er is ruime parkeergelegenheid bij en in de naaste omgeving van het Denksportcentrum.

De uitslag
ABC’78 maakt gebruik van het NBB rekenprogramma, waardoor direct na het spelen de computeruitslag bekend is. De volgende dag zijn, behalve de uitslag, ook de spelverdelingen en frequentiestaten te zien op deze website.

Competities
ABC’78 biedt haar leden elk jaar een gevarieerd programma aan. Het programma kent onder andere diverse parencompetities, een butler- en een viertallencompetitie, met promotie en degradatie. Wij hebben jaarlijks een Clubkampioen, een Viertallen-kampioen, en een speciale beker voor de winnaar in de laagste lijn. zie jaarprogramma

Speciale drives
Wij organiseren speciale drives, zoals de Kerst-, en Slotdrive, met fantastische prijzentafels eventueel voorzien van een hapje en drankje.

Nederlandse Bridge Bond (NBB)
ABC’78 is met ruim 85 leden aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond.

Contributie
De jaarlijkse contributie is op dit moment € 95,00. Dit is inclusief lidmaatschap NBB. Dubbelleden mogen € 9,- van de contributie aftrekken als ABC'78 niet de hoofdclub is. Het postrekeningnummer is NL55 INGB 0009 5194 83 ten name van Acol Bridge Club 1978 te Haarlem.
Niet speelgerechtigde leden en begunstigers betalen € 50,00.

Aanmelden
Er is nog plaats voor nieuwe leden. U kunt informatie vragen en aanmelden bij
Koja Mekkelholt, secretaris
tel 023-5441915
e-mail secretaris@abc78.nl
of
Peter Baas, ledenadministratie
e-mail ledenadministrateur@abc78.nl