Bridgecursus

♠ ♥ ♦ ♣ Bij GSV worden regelmatig bridgecursussen gegeven ♠ ♥ ♦ .

 

We beschikken hiervoor over een aparte cursusruimte en een 'eigen' bridgedocente: Maud da Costa Senior.

 

Op dinsdag 17 september 2019 starten wij met de vervolgcursus “Ruiten” onder leiding van de ervaren bridgedocente Maud da Costa Senior. De lessen worden met veel persoonlijke aandacht in een rustig tempo gegeven. De cursus bestaat uit 11 lessen van 09.30 - 12.00 uur en wordt in het GSV-Centrum gegeven. Deze cursus is een vervolg op de cursus “klaveren” , gegeven in januari 2019.
Voor deze “Ruiten” cursus zijn helaas GEEN plekken meer beschikbaar.

 

Op dinsdag 7 januari 2020 starten wij, eveneens onder leiding van Maud da Costa Senior, met een speelcursus op dinsdagochtend. Deze cursus bestaat uit 10 lessen van 09.30 – 12.00 uur; 6 lessen worden gegeven voor de krokusvakantie en de resterende 4 lessen daarna. De cursus wordt afgerond met een slotdrive.
Deze speelcursus is bedoeld voor cursisten die de eerste 2 cursussen ( “Klaveren en Ruiten”) hebben gevolgd met de lesmethode leer bridge met Berry 5, of een  andere cursus met  het  5-krt hoog systeem.  Belangstellenden  die het  5-krt hoog systeem niet beheersen kunnen niet deelnemen aan deze cursus.
De speellessen bestaan uit herhaling en verdieping van de theorie, maar ook uit tips waar je een voordeel mee kunt doen aan de bridgetafel. Tijdens elke les wordt er veel aandacht besteed aan het maken van je speelplan en het afspelen van je contract.
Het cursusgeld bedraagt € 90,-.

 

Bij voldoende belangstelling wordt er in mei 2020 weer een korte themacursus van 4 lessen georganiseerd. Het thema van deze cursus wordt in januari bekend gemaakt.

 

Voor informatie en aanmelding neemt u contact op met het secretariaat van de bridge:
Astrid van der Weiden: mail naar astridvanderweiden@12move.nl, of neem telefonisch contact  met haar op: 023-5336023.