Bridgeweekend Driebergen 2019
Geplaatst op zaterdag 19 oktober 2019 - 11:01 door Ton Heemskerk

 

 

Op vrijdagmiddag  27 september 2019 is het jaarlijkse bridge weekend gehouden, ook dit jaar weer in het comfortabele hotel Bergse Bossen Driebergen. Rond 3 uur kwamen de eerste gasten binnen en na het  inchecken werd bijgepraat in de foyer onder het genot van een drankje.

Deze locatie leent zich uitstekend om zoiets te organiseren en je kunt genieten van een uitstekende keuken.

 

Er was weer een geweldig programma met vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmorgen de bridgedrive. De zaterdagmiddag zoals ook vorig jaar de mogelijkheid om te golfen op golfbaan de Kromme Rijn en voor de net golfers  had Ina Dijk kaartjes geregeld voor het Burgers Dierenpark, Apenheul of een Museum. De zon liet ons een beetje in de steek maar het was toch echt genieten.

 

Op zondagmiddag na de lunch was het tijd voor de prijsuitreiking. De uitslag van de laatste zitting werd door de wedstrijdleiding geheim gehouden en ook van de golfwedstrijd zodat het een verrassing was wie de winnaars zouden zijn. Na de eerste twee zittingen lag het veld nog dicht bij elkaar en konden een groot aantal deelnemers nog voor de winst gaan. Uiteindelijk werd het winnend paar, door een score van 73% op zondagmorgen met een nipte voorsprong, Piet en Ton Heemskerk. Zij mochten de trofee onder luid gejuich in ontvangst mochten nemen. De tweede plaats werd bezet door Lia Zwaan en Jos ? De golfwedstrijd werd gewonnen door Dick Vervat. Dit was ook het sluitstuk van een geweldig weekend , waarna iedereen afscheid nam en huiswaarts ging.

 

Met dank aan de evenementencommissie Dick Vervat en Bep Coenen en de wedstrijdcommissie Ina Dijk en Renée Verdonk. Het was weer een onvergetelijk weekend!!