BBQ Bridge 2019
Geplaatst op donderdag 26 september 2019 - 15:27 door Ton Heemskerk

 

Zoals als ieder jaar gebruikelijk was er dit jaar weer een BBQ met een bridge wedstrijd. Niet tijdens de individuele zomercompetitie maar dit jaar als de start van de nieuwe paren competitie 2019 – 2020. Voor het winnende paar van deze avond was er een huldiging met de BBQ wisseltrofee.

 

De Evenementencommissie onder de bezielende leiding van Dick Vervat heeft er samen met Bep Coenen weer een geweldig festijn van gemaakt. En niet delegeren, nee! Dick bemand zelf de BBQ  en met een uitstekende variatie aan vlees en vis wordt de tafel gevuld. Uiteraard doe je dat niet alleen voor 30 leden een complete maaltijd serveren. Jip en Rob stonden achter de 2e BBQ en Bep heeft voor een aantal heerlijke salades gezorgd.

En dan om 19.45 uur is het tijd voor de BBQ bridgewedstrijd als start van het nieuwe competitiejaar. Voor de winnaars dit jaar Rein Verhagen en Ton Heemskerk met maar liefst 77.02% een score waar een  blijvende herinnering past met de uitreiking van de BBQ wisseltrofee. Deze werd onder luid gejuich door Dick uitgereikt.

 

Het was weer een geweldige avond, met dubbel genieten. Met dank aan de evenementencommissie geweldig gedaan, chapeau!!