Wij zijn een levendige, beetje onconventionele bridgeclub met een losse sfeer en jong van geest, waar niettemin het bridgespel serieus beoefend wordt. Het spelniveau van de spelers varieert van iets ervaring tot en met hoofdklasse+.

Ondanks het gering aantal leden wordt er een vergaande service verleend: uitslagverwerking d.m.v. bridgemates, de spelverdeling (+par) wordt op de avond zelf uitgereikt onder toevoeging van een persoonlijke uitslag en een bulletin. De volgende ochtend op de site tevens de uitgebreide Parscores. Bovendien worden er een kwartier voor aanvang van de speelavond spellen van de vorige avond doorgenomen waarover vragen ontstaan zijn betreft het bieden, af- en tegenspel of de uitkomst.

 

Tijdens 1 competitie wordt er plaats ingeruimd om de theoretische kennis bij te spijkeren; de te spelen spellen op deze avonden zijn op die lesstof dan gebaseerd.

Enkele malen per seizoen wordt er gemonitord. Dit kan zijn aan 1 tafel waar het biedverloop en het volledige af- en tegenspel wordt bijgehouden of aan 4 tafels waarbij de begeleider ieder gespeeld spel gelijk nabespreekt. Is er een wachttafel dan kan je meedoen met een biedwedstrijd-competitie.

Kortom naast het competitiespelen wordt er door onze vereniging zeer ruime aandacht gegeven aan het educatieve aspect op een ieder z'n niveau.

 

En niet te vergeten een scala aan lekkere hapjes, de aangename barprijzen en de zeer gezellige nazit.

 

Daarom nodigen wij U van harte uit eens vrijblijvend kennis te komen maken met onze bridgevereniging.
Neem daarvoor contact op met Marcel den Broeder (0646076802) of via e-mail bridgeclubdelfshaven@ziggo.nl en U kunt de maandag (daarop) gelijk spelen.

 

We hebben naast deze clubsite van de NBB ook nog een eigen separate site.