Wie zijn wij?

           

Bridge spelen staat voor ons op de eerste plaats, maar gezelligheid en vriendschap staan zeker zo hoog in ons vaandel, naast de reguliere competitie worden er verschillende bridgedrives georganiseerd, zoals kerst -, verrassing - en  paasdrive.

 

Bridge club Vierpolders spelend in het “t Dijckhuis” te Vierpolders, is opgericht in 1976, om op woensdagavond, gezellig te kunnen bridgen in de sportzaal van het dorp Vierpolders.

Door behoefte om ook toen rookvrij te kunnen spelen (nu is alles rookvrij, i.v.m. de wet rookbeleid) en het geven van bridge cursussen, wat een succes was, groeide het aantal leden. Zodat we in 2002 een 2e speeldag zijn begonnen, en wel op de donderdagmiddag van 13.30u. – 17.00u.  Helaas is de woensdagavond per 2017-2018 beeindigd, door het terug lopende aantal leden en de behoefte om liever op donderdagmiddag te spelen. 

Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom.

Als uw interesse is gewekt en u wilt komen bridgen op de donderdagmiddag, neem dan contact met ons op. Als u geen partner heeft, hoeft dat geen bewaar te zijn, wij trachten dan voor u een partner te vinden, wat bijna altijd lukt.

Ook als u nog geen bridge speelt en u heeft belangstelling om bridge te gaan spelen, dan kunnen wij u verder helpen door het u te gaan leren.

 

Bridgeclub Vierpolders is een gezellige en leuke bridgeclub, waar u zeker vrijblijvend  een keer mee kan spelen om te kijken of het u bevalt.

 

Als u het eens wilt proberen neem dan contact op met:

 

Bert van der Geest

Tel; 0181-315196

E-mail;  bertvandergeest@planet.nl

 

Graag tot ziens bij onze bridgeclub.