Clubavond de Lombard en StepBridge (woensdagavond)

Per 3 september gaan we weer gewone clubavonden spelen. We spelen op donderdagavond een competitie van zes avonden in lijnen, waarbij we het live spelen combineren met het spelen op StepBridge. Paren die nog niet live willen komen spelen kunnen op StepBridge meedoen in de competitie. Aanvang op donderdagavond zowel live als op Step is 19:45. (intussen is de aanmelding voor deze competitie gesloten; de indeling in lijnen is gemaakt en staat bij de nieuwsberichten)

 

Daarnaast spelen we sinds 1 juli op woensdagavonden op StepBridge samen met BC het Buitenhof, BC Crash en de Delftse BC. Hiermee gaan we in september en daarna door, zolang daarvoor voldoende belangstelling is. Deze avonden beginnen om 20:00 en er is een vrije inloop. Je kunt je gewoon op de woensdagavond in StepBridge melden. Het toernooi heet Tn BC de Lombard - Buitenhof - Crash - DBC. 

 

Spelers die nog nooit hebben gespeeld en willen meedoen, moeten de volgende stappen ondernemen:

-    aanmelden voor een (proef)abonnement via stepbridge.nl;

-    downloaden van het programma;

-    je ontvangt van StepBridge een inlognaam, deze (via mail of app) aan Aarnout doorgeven (dan voeg ik je toe als clublid);

-    op de speelavond het programma openen, naar de activiteit "Tn De Lombard" gaan en je inschrijven via de informatie/registratie-knop;

-    in de wisseltijd zelf plaatsnemen aan een tafel, de indeling vind je op de nbb-clubsite van BC de Lombard.

Voor nieuwe spelers is het wellicht aan te raden om alvast een paar spelletjes te oefenen (via Quickstep in de activiteit competitie) of de online snelstartgids te raadplegen. Denk eraan dat je je eigen conventionele biedingen moet alerteren, ook boven 3NT (je partner krijgt deze alerts niet te zien).