Welkom op de site van B.C. De Lombard

 

B.C. De Lombard speelt elke donderdagavond aan de Lombardkade in hartje Rotterdam. De Lombard is een boeiende club voor velen: van hoofdklassespeler tot de top van de meesterklasse, van piepjong tot stokoud, ze spelen allemaal bij de Lombard. Onze club is gericht op het samengaan van plezier én speltechniek: niet voor niets hebben wij meerdere wereldkampioenen onder onze leden.

Onze club heeft plaats voor nieuwe leden! Onze richtlijn is dat leden tenminste op hoofdklasseniveau spelen of dat in 1 jaar kunnen bereiken. Kom gerust een avond kijken of meespelen. Wij spelen in Denksportcentrum De Lombard, Lombardkade 28 in Rotterdam. Onze clubavond begint om 19:45 en eindigt rond 23:15.

Voor meer informatie over B.C. De Lombard kunt u terecht bij onze secretaris: Rens Philipsen, rens.philipsen@gmail.com

 

Hieronder staat een overzicht van het laatste nieuws:

 

Geplaatst op zondag 9 december 2018 - 22:19

Het tweede team van De Lombard in de NBB beker heeft zondag 9 december nipt verloren van de Delftse BC. Nadere bijzonderheden en de uitslag vindt u op uitslagen pagina.

Geplaatst op zondag 9 december 2018 - 22:15

De Lombard 8 is zaterdag 8 december kampioen geworden van de Hoofdklasse in het District Rotterdam en promoveert naar de Tweede Divisie. Het team bestond uit:

Paul Leensma, Jaco Oomen,...

Geplaatst op zondag 7 oktober 2018 - 08:53

Onze Lombard ereleden hebben bij het Open WK in Orlando zowel zilver als brons gepakt bij de Mixed viertallen.

 

Ricco van Prooijen haalde met team Wilson (met...