Welkom op de site van B.C. De Lombard

 

B.C. De Lombard speelt elke donderdagavond aan de Lombardkade in hartje Rotterdam. De Lombard is een boeiende club voor velen: van hoofdklassespeler tot de top van de meesterklasse, van piepjong tot stokoud, ze spelen allemaal bij de Lombard. Onze club is gericht op het samengaan van plezier én speltechniek: niet voor niets hebben wij meerdere wereldkampioenen onder onze leden.

Onze club heeft plaats voor nieuwe leden! Onze richtlijn is dat leden tenminste op hoofdklasseniveau spelen of dat in 1 jaar kunnen bereiken. Kom gerust een avond kijken of meespelen. Wij spelen in Denksportcentrum De Lombard, Lombardkade 28 in Rotterdam. Onze clubavond begint om 19:45 en eindigt rond 23:15.

Voor meer informatie over B.C. De Lombard kunt u terecht bij onze secretaris: Rens Philipsen, rens.philipsen@gmail.com

 

Hieronder staat een overzicht van het laatste nieuws:

 

Geplaatst op dinsdag 11 februari 2020 - 18:34

De parencompetitie die 13 februari begint is als volgt ingedeeld:

A-lijn   1 Oscar Nijssen & Tim van de Paverd 2 Niels van Bijsterveldt & Pim Coppens 3 Vincent Ramondt &...
Geplaatst op dinsdag 3 december 2019 - 10:29

Afgelopen weekend was de Lombard niet alleen succesvol in de Hoofdklasse, maar onze jeugd behaalde ook succes op het NK Jeugdviertallen. 

 

Dieter Goudzwaard won...

Geplaatst op zondag 1 december 2019 - 13:39

Afgelopen zaterdag werden de laatste wedstrijden gespeeld van de viertallencompetitie van het district Rotterdam, met een centrale speeldag in bridgesociëtiet De Lombard. De Lombard 8 werd met...