District Rotterdam - activiteiten

 

 

Wedstrijdkalender 2019 -2020

 

Beste bridgers in het district Rotterdam e.o.,

In bijgaande link ontvangt u de wedstrijdkalender voor het seizoen 2019-2020. 
 

We sturen deze rond omdat de planning van een aantal activiteiten dit jaar anders is dan u in de afgelopen jaren van ons gewend bent. Om diverse redenen zijn we genoodzaakt een aantal competities wat eerder in het seizoen te plannen.

 

DE WEDSTRIJDKALENDER 2019 - 2020 VINDT U HIER (pdf).

 

GEMENGDE PAREN COMPETITIE 
Woensdagavonden van 12 tot 26 september

 

De Gemengde Parencompetitie, traditioneel de meest gezellige competitie van het jaar, begint dit jaar al heel vroeg. De inschrijving sluit daarom al op 6 september. Dit jaar spelen we in het Denksportcentrum De Lombard. Parkeren is gratis op woensdagen na 18:00.

Het denksportcentrum heeft een nieuwe inrichting. Een mooie gelegenheid om deze locatie eens te bekijken.

 

De strijd om de Deltabokalen
Zaterdag 5 oktober

 

Dit jaar wordt dit toernooi gespeeld op 5 oktober in theater De Buurvrouw in Schiebroek. Zoals gebruikelijk zijn er twee groepen. De A-groep is voor de wedstrijdbridgers op niveau Hoofdklasse en Eerste klasse, de B-groep is voor tweedeklassers en clubbridgers. Er wordt gespeeld in viertallen per vereniging. Iedere vereniging mag onbeperkt 4-tallen aanmelden. Het eenvoudigste is een mailtje naar dkl.rotterdam@gmail.com met de namen, lidnummers van de spelers, de groep waarin men wil deelnemen en de captain.

 

ALV
Woensdag 23 oktober

 

De algemene vergadering van het district vindt plaats op 23 oktober in de zaal van Denksportcentrum De Lombard. De ALV is toegankelijk voor clubbestuurders. Helaas bleek het dit jaar niet mogelijk om deze te combineren met het toernooi om de Deltabokalen. Aanvang 20:00

 

VIERTALLENCOMPETITIE 
zaterdagen en woensdagen 19 oktober tot 30 november

 

Alle verenigingen in het district kunnen teams van 4 tot 6 personen inschrijven voor de Viertallencompetities. Inschrijving geschiedt door de (wedstrijd)secretaris via mijnnbb - en is mogelijk tot 13 oktober. Daarna alleen in overleg met de DKL (dkl.rotterdam@gmail.com).

Er wordt centraal gespeeld, met twee centrale zaterdagen op 19 oktober en 30 november, respectievelijk in de denksportcentra De Hoog in Gouda en De Lombard in Rotterdam. Daartussen wordt gespeeld op woensdagavond 31/10 in De Lombard en 15/11 en 22/11 bij Swedoro. Het is in onderling overleg met de tegenstander mogelijk om wedstrijden op andere avonden of locaties te spelen.

 

SENIORENCOMPETITIE

 

De seniorencompetitie wordt gehouden op 5 woensdagmiddagen in januari en februari. De locatie wordt, evenals de precieze data, tijdig bekend gemaakt.

 

OPEN PAREN 
21 en 22 maart

 

Ook dit jaar staat de OPEN PAREN competitie op het programma. Deze vindt plaats in het weekend van 21 en 22 maart. U speelt in een aantal zittingen circa 90 spellen en ontmoet alle andere deelnemers. Heftig, intens, maar ook heel leuk want ieder spel is opnieuw een gevecht om de maximale punten.