Beste lezer,

Welkom op onze website. Fijn dat u ons een bezoekje brengt, hetzij als lid van BC Schollevaar hetzij als nieuwsgierige.

 

We zijn een gezellige club, waar serieus gebridged wordt. We hechten er veel waarde aan respectvol met elkaar om te gaan. In onze vereniging neemt binden en verbinden een belangrijke plaats in. Ons credo is ook niet voor niets: niet alleen tegen, maar ook met elkaar.

 

Op dit moment hebben we vier speelmomenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagmiddag en –avond.

 

Naast verschillende competitievormen als paren, butler, viertallen, board a match en integraal kennen we onze traditionele Sint-wijkendrive en puzzelwandeltocht. Onze kerst- en slotdrives zijn hoogtepunten in ons verenigingsjaar.

 

Elk jaar is er op de 1e zaterdag van de maand februari het Open Schollevaartoernooi. In de maanden november t/m maart organiseren we op de 2e zondag van de maand in eetcafé Wilskracht Winterbridge, én in de zomermaanden op de dinsdagmiddag, de donderdagmiddag en – avond Zomerbridge.

 

extern

Zowel op landelijk als districtsniveau speelt BC Schollevaar een actieve rol. Landelijk nemen we deel aan: de Elffersbeker, ruitenboer en de toekomstdrive voor beginners en gevorderden.

Elk jaar vaardigt BC Schollevaar een bridgepaar af naar de Clubchallenge.

 

Op districtsniveau nemen we deel aan: districtsviertallen, de Deltabokaal, de open paren competitie, senioren paren en de toekomstdrive district Rotterdam.

 

opleiding

Bridgeclub Schollevaar heeft een eigen opleiding. Naast onze bridgecursussen kennen we trainingsavonden die een bijdrage leveren aan de verdere ontplooiing van onze leden.

 

Al met al, bridgeclub Schollevaar is een dynamische vereniging. Als u (als nieuwsgierige) eens een kijkje wilt nemen door op een van onze speelmomenten een keertje mee te willen bridgen, bent u van harte welkom. Als u van plan bent te willen leren bridgen… wat let u.

 

Vriendelijke groet,

Frans van der Hilst

(voorzitter)

 

 

 

 

 

 

Onze wijnsponsor: 

Geplaatst op 2-06-2020

Vanaf dinsdag 2 juni is de coronavrije zomercompetitie van start gegaan

 

Ga naar Coronavrije dinsdagmiddag ...

Geplaatst op 30-05-2020

 

Aan alle mooie dingen komt een eind, en zo ook aan de digitale competitie van BC Schollevaar. We hebben bij de start van deze competitie beloofd dat deze zou duren tot 1 juni, de normale...

Geplaatst op 30-05-2020

In de nieuwsbrief worden Gonnie en Arnold bedankt voor de digitale competitie, wordt ook de stepbridge competitie op dinsdag aangekondigd

en dat we op donderdagavond starten om 19:30 uur ...