Beste lezer,

Welkom op onze website. Fijn dat u ons een bezoekje brengt, hetzij als lid van BC Schollevaar hetzij als nieuwsgierige.

 

We zijn een gezellige club, waar serieus gebridged wordt. We hechten er veel waarde aan respectvol met elkaar om te gaan. In onze vereniging neemt binden en verbinden een belangrijke plaats in. Ons credo is ook niet voor niets: niet alleen tegen, maar ook met elkaar.

 

Op dit moment hebben we vier speelmomenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagmiddag en –avond.

 

Naast verschillende competitievormen als paren, butler, viertallen, board a match en integraal kennen we onze traditionele Sint-wijkendrive en puzzelwandeltocht. Onze kerst- en slotdrives zijn hoogtepunten in ons verenigingsjaar.

 

Elk jaar is er op de 1e zaterdag van de maand februari het Open Schollevaartoernooi. In de maanden november t/m maart organiseren we op de 2e zondag van de maand in eetcafé Wilskracht Winterbridge, én in de zomermaanden op de dinsdagmiddag, de donderdagmiddag en – avond Zomerbridge.

 

extern

Zowel op landelijk als districtsniveau speelt BC Schollevaar een actieve rol. Landelijk nemen we deel aan: de Elffersbeker, ruitenboer en de toekomstdrive voor beginners en gevorderden.

Elk jaar vaardigt BC Schollevaar een bridgepaar af naar de Clubchallenge.

 

Op districtsniveau nemen we deel aan: districtsviertallen, de Deltabokaal, de open paren competitie, senioren paren en de toekomstdrive district Rotterdam.

 

opleiding

Bridgeclub Schollevaar heeft een eigen opleiding. Naast onze bridgecursussen kennen we trainingsavonden die een bijdrage leveren aan de verdere ontplooiing van onze leden.

 

Al met al, bridgeclub Schollevaar is een dynamische vereniging. Als u (als nieuwsgierige) eens een kijkje wilt nemen door op een van onze speelmomenten een keertje mee te willen bridgen, bent u van harte welkom. Als u van plan bent te willen leren bridgen… wat let u.

 

Vriendelijke groet,

Frans van der Hilst

(voorzitter)

 

 

 

 

 

 

Onze wijnsponsor: 

Geplaatst op 26-07-2019

Op een van de heetste dagen van het jaar moet je er nog niet aan denken maar vanaf november 2019 gaan weer weer de ...

Geplaatst op 12-06-2019

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.

Zo is het cursusprogramma voor het seizoen 2019/2020 nu bekend. De flyer is gereed en u kunt deze...

Geplaatst op 29-05-2019

 Klik op de bijlage voor de vragen en de antwoorden en...