Beste lezer,

 

Welkom op onze website.

Fijn dat u ons een bezoekje brengt, hetzij als lid van BC Schollevaar hetzij als nieuwsgierige.

 

We zijn een gezellige club, waar serieus gebridged wordt. We hechten er veel waarde aan respectvol met elkaar om te gaan. Binden en verbinden neemt een belangrijke plaats in in onze vereniging. Ons credo is ook niet voor niets: niet alleen tegen, maar ook met elkaar.

 

In september 2018 zijn we met een nieuwe competitie op de donderdagmiddag gestart. Op dit moment hebben we vier speelmomenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagmiddag en –avond.

 

Naast de verschillende competitievormen als paren, butler en viertallen kennen we onze traditionele Sint-wijkendrive en puzzelwandeltocht. Onze kerst- en slotdrives zijn hoogtepunten in ons verenigingsjaar.

 

Elk jaar is er op de 1e zaterdag van de maand februari het Open Schollevaartoernooi. In de maanden november t/m maart organiseren we op de 2e zondag van de maand Winterbridge in eetcafé Wilskracht. Ook in de zomer gaan we door met de strijd om de Open Capelse Zomerbokaal op de dinsdagmiddag en donderdagavond.

 

extern

Zowel op landelijk als districtsniveau speelt BC Schollevaar een actieve rol. Landelijk nemen we deel aan: de Elffersbeker, ruitenboer en de toekomstdrive voor beginners en gevorderden.

Elk jaar vaardigt BC Schollevaar een bridgepaar af naar de Clubchallenge.

 

Dit jaar speelt het districtsviertal dat vorig seizoen kampioen werd in de hoofdklasse, 2e divisie. Daar zijn we trots op.

 

Op districtsniveau nemen we deel aan: districtsviertallen (Tweede klasse en Hoofdklasse), de Deltabokaal, de open paren competitie, senioren paren en de toekomstdrive district Rotterdam.

 

opleiding

Bridgeclub Schollevaar heeft een eigen opleiding. Naast onze opleiding kennen we de opfrisavonden die een bijdrage leveren aan de verdere ontplooiing van onze leden.

 

Al met al, bridgeclub Schollevaar is een dynamische vereniging. Als u (als nieuwsgierige) eens een kijkje wilt nemen door bijvoorbeeld op de donderdagavond of dinsdagmiddag een keertje mee te bridgen, bent u van harte welkom. Als u van plan bent te willen leren bridgen… wat let u.

 

Vriendelijke groet,

 

Frans van der Hilst

(voorzitter)

 

 

 

 

 

 

Onze wijnsponsor: 

Geplaatst op 12-12-2018

Vanaf heden is het mogelijk om je af te melden via deze website:

 

Dit kan op 2 manieren, maar voor beide mogelijkheden moet je ingelogt zijn

 

De snelste manier: je...

Geplaatst op 7-12-2018

Nu de cursus volgens het Klaverboekje bijna is afgerond, zijn inmiddels de data bekend voor de vervolgcursus. De cursus ♦ boekje start op donderdag 10 januari 2019. Nadere informatie kunt u vinden...

Geplaatst op 5-12-2018

PERSBERICHT

 

 

Winterbridge in Wilskracht

 

Capelle a/d/ IJssel, november 2018 – Ook dit jaar...