Voorzitters Blog II
Geplaatst op dinsdag 28 mei 2019

Lieve leden,

 

Het is al weer bijna een half jaar geleden sinds mijn laatste bericht. De tijd vliegt! Vandaag is de laatste dag van de competitie en we gaan weer een gezellige zomertijd tegemoet. Volgende week is de slot drive met leuke prijzen en lekkere hapjes en daarna zijn we er elke dinsdag voor de zomeravond drives. Geen betaling voor leden en 3 euro voor niet leden. Deze formule werkte goed vorig jaar en die zetten we dit jaar voort. Er is een klein prijsje voor de winnaars en ook deze reeks sluiten we af met een leuke slotdrive.

 

De HKF en het Denksportcentrum functioneren goed en Leo is druk bezig om de faciliteiten in goede staat te houden! De afgelopen periode hebben we de nieuwe tafelbladen gekregen en voortdurend worden er zichtbare en onzichtbare klussen geklaard. Ook hebben we net weer nieuwe kunst aan de muren gehangen!

 

Het gaat natuurlijk ook om bridge en Never Down heeft het op het Ruitenboer toernooi zeer goed gedaan (Erik en Rene 13e! met 55%) en we hebben zelfs een Nederlands Kampioen in onze gelederen! Peter Seij is met zijn partner met ruime voorsprong eerste geworden op het NK paren! In November willen we meedoen met het initiatief van de NBB om geld in te zamelen voor Unicef door het organiseren van een speciale Bridge drive samen met een club uit Hilligersberg.

 

We zijn blij met onze nieuwe leden Piet en Tiny en we hopen dat er nog een aantal cursisten het ook gezellig vinden bij ons maar we merken ook dat er om verschillende redenen wat afzeggingen zijn voor het volgende jaar. Ik hoop dat jullie nog wat mensen enthousiast kunnen maken voor onze club!

 

Verder komt er in September onze ALV er al weer aan. We willen daar onze regels een beetje aanscherpen om mensen aan te sporen om vervangers te regelen dan wel op tijd af te zeggen want de laatste tijd staat de TC wel onder erg veel druk zo vlak voor de aanvang van de dinsdagavond! Vacature! We zijn ook nog op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen voor onze Feestcommissie! Wie interesse heeft kan dat laten weten aan het bestuur (Lonia, Annemiek, Francine, Mark)

 

Veel (bridge) plezier deze zomer!

 

Mark