Lid worden

BC Waddinxveen verwelkomt graag nieuwe leden. We zijn een grote club, die op maandagavond in drie en op donderdagavond in vier lijnen speelt. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB), wat betekent dat je ook lid wordt van de NBB. Je kan bridge spelen op verschillende  niveau's, van District Eerste klasse tot instroom van beginnende bridgers. De speellocatie (Anne Frank Centrum) is ruim en rustig. Consumpties zijn verkrijgbaar in een ruimte buiten de speelruimte. We starten om 19.30 uur en de resultaten zijn rond 23.00 uur bekend. In de parencompetitie worden 6 ronden van 4 spellen gespeeld met na de derde ronde een pauze.

 

Aanmelden door nieuwe (aspirant-)leden kan op twee manieren:

 

1. Download Word-document (door op deze link te klikken). Vul het document in (grijze velden). Bewaar (Save) het document op je computer onder een nieuwe bestandsnaam. Mail het ingevulde document naar de secretaris Willem van Oudshoorn (klik om Mail-to te starten) of lever het in op een speeldag.

 

2. Download PDF-document (door op deze link te klikken). Print het PDF document. Vul het handmatig in. Stuur het per post naar het adres van de secretaris Willem van Oudshoorn (zie formulier rechtsboven) of overhandig het ingevulde document aan een van de bestuursleden of stuur het als gescand document naar secretaris Willem van Oudshoorn (klik om Mail-to te starten).

 

Contributie