21e Marathon - inschrijving

Op zaterdag 1 februari 2020 vindt de 21e bridgemarathon van Waddinxveen plaats. Tussen negen uur en half tien kunt u uw loopbriefje ophalen, waarna om kwart voor tien het startsein wordt gegeven. Na drie zittingen van zes keer vier spellen wordt de eindrangschikking opgemaakt volgens het topintegraal-systeem. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats, waar prijzen in natura worden uitgereikt aan de aanwezige winnaars hiervan.

 

Er wordt gespeeld volgens de regels van de NBB, inclusief de Alerteerregeling. Hoogst Ongebruikelijke Methoden (HOM) en Bruine Sticker Conventies (BSC) zijn niet toegestaan.

 

Wilt u er bij het inschrijven op letten dat u ten minste van een van de deelnemers een telefoonnummer of e-mailadres opgeeft, zodat wij zo nodig contact met u kunnen opnemen?

Het is mogelijk om met een driemanschap in te schrijven, waarbij tussen de zittingen gewisseld kan worden (dus niet tijdens een zitting).

 

Meesterpunten worden toegekend volgens de geldende schaal, mits u uw bondsnummer voor aanvang hebt opgegeven. Bovendien kan de juiste meesterpuntenschaal alleen gekozen worden als van iedereen de sterkte bekend is.

 

Het inschrijfgeld voor het spelen, inclusief de lunch en een Chinees buffet bedraagt €70,- per paar, over te maken op bankrekening NL59 INGB 0001 4216 57 ten name van Bridgeclub Waddinxveen, onder vermelding van 'Marathon' en de namen van de deelnemers.

 

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

 

De inschrijving stopt na 98 paren. Voor enkele paren is dan nog ruimte op de reservelijst.
 

Bij inschrijving gaat u akkoord met ons privacyreglement (Privacyverklaring).

 

Bij afzegging later dan 2 weken voor de drive rekenen wij administratiekosten à € 10,00.
Bij afzegging minder dan 48 uur van tevoren is geen restitutie mogelijk.

 

 

 

Speellocatie

Anne Frank Centrum
Jan van Bijnenpad 1
2742 VS WADDINXVEEN

 

Inschrijfformulier

 

 

Voor vragen en opmerkingen marathon@bcwaddinxveen.nl

Of telefonisch bij: Paula van Delft op 0182 – 61 35 20