Zomerbridge met speelgarantie 2019
Geplaatst op woensdag 29 mei 2019 - 13:48 door Huib Konijnendijk

Vanaf 17 juni tot en met maandag 26 augustus wordt er iedere week gebridged in minimaal twee naar sterkte ingedeelde lijnen. Als het aantal paren het toelaat wordt er gespeeld in 3 lijnen, een A-, B- en C-lijn. Iedereen is welkom. Je kan zelf een partner meenemen, maar als je alleen komt zorgen wij voor een invaller.

 

De C-lijn is speciaal voor starters. Cursisten, starters, die nog ervaring op willen doen kunnen in deze lijn een competitie spelen. Er zal een C-lijn zijn als zich hiervoor minimaal 4 paren aanmelden. In de laagst aanwezige lijn is het mogelijk om een ronde minder te spelen, ronde zes speel je dan niet. Je kan dan een half uur eerder naar huis.

 

Deelname voor niet-leden bedraagt 3 euro per persoon, voor leden is het 1 euro per persoon. We beginnen om 19.45 uur, maar het is prettig als iedereen zich voor 19.30 uur heeft ingeschreven. Voor het inschrijven is het prettig als het NBB nummer bekend is. Voor verdere informatie: metrozomer@gmail.com of telefonisch: 010-2440102 of 06-55021324.

 

Iedere avond zijn er prijzen in alle lijnen en de uitslag wordt nog dezelfde avond gepubliceerd. De prijzen zullen alleen op de zelfde avond in ontvangst genomen kunnen worden.

 

adres:

Denksportcentrum De Lombard

Lombardkade 28

3031AH Rotterdam

Parkeren in de buurt van de Lombard is op maandagavond gratis, na 18:00 uur hoeft er niet betaald te worden in het grijze en groene gebied. Zie kaartje.