35 jarig jublileum drive geslaagd
Geplaatst op zondag 1 september 2019

Zaterdag 31 augustus vierde BC Heijermans haar 35 jarig jublileum.

De organisatoren Frida, Flavia, Henny, Helen en Jos hadden een "kroegen" drive georganiseerd langs de Opstap, Brasserie 1718, Het Huis van Egmond en de Lindehof.

Onder schitterende weersomstandigheden kregen de leden ruim de tijd om 4 spellen per locatie te spelen onder het genot van een hapje en een drankje en daarna rustig naar de volgende locatie te lopen.

 

Na afloop van het kaarten verzamelden we ons in de Opstap waar Gerda van Zijl ons verraste met haar droom om te vliegen met verschillende leden in dichtvorm.

 

De wedstrijdleiding door Co Groot en Hans Schilder zorgde ervoor dat het uitrekenen van de uitslagen probleemloos verliep. Winnaars in de A-groep waren Sjef Peters - Henk Groen met een gemiddelde van 60,42% en in de B-groep waren dat Jopie Oud en Dre Blum met een gemiddelde van 67,86%.

 

Na de prijsuitreiking, het eren van de bestuursleden, de leden van het eerste uur en de organisatoren werd er door de Opstap een heerlijk buffet gepresenteerd. Daarna nog een gezellig samenzijn onder het genot van een borrel met als afsluiting een kop koffie/thee.