* Stepbridge

14-7-2020

Aan de leden van BridgeKlub’84.

 

Zoals u reeds van de NBB heeft mogen vernemen zitten we voorlopig nog aan de 1,5mtr vast waardoor onze clubavond nog even op zich laat wachten. Daar we van meerdere leden de vraag kregen en krijgen over een alternatief, willen we proberen om een online avond te organiseren.

 

Bij StepBridge kunnen we zo een avond organiseren. Om dit mogelijk te maken hebben wij de club aangemeld bij Stepbridge. Alle clubleden die mee willen spelen dienen in het bezit te zijn van een (proef)account. Een (proef)account kunt u aanvragen op www.stepbridge.nl 

 

Een (proef)account is nodig om mee te doen met de clubavonden op StepBridge.

  • Een proefaccount is 14 dagen geldig en je kunt 150 spellen spelen(quickstep, competitie of recreatie). Dat geldt voor iedereen die een account aanvraagt.  
  • De spellen die u speelt bij een online clubavond tellen daarin niet mee. Dat staat los van elkaar.  
  • Als iemand de grens van 150 spellen heeft bereikt dan ontvangen ze een pop up dat het proefaccount omgezet kan worden in een betaald account. De kosten hiervan bedragen €46,50 per jaar, dit is geen verplichting om mee te kunnen spelen met BK’84 op StepBridge.  
  • Als u alleen clubavonden wilt spelen dan kan dat ook. Na het verlopen van het proefaccount logt u in als NBB-gast en dan kunt u wel de online clubavond spelen.  
  • Tot en met 31 december worden de clubavonden gratis aangeboden.

 

Om een proefaccount aan te vragen gaat u naar https://www.stepbridge.nl. U ziet daar een logo met de mogelijkheid om een proefaccount aan te vragen. Dit is natuurlijk alleen nodig als u nog geen account heeft. Nadat u op het logo heeft geklikt vult u uw gegevens in, eerst vermelden dat u lid bent van de NBB door uw lidmaatschap nummer van de NBB in te vullen. Daarna wordt een nieuwe webpage geopend met daarin de mogelijkheid om uw gegevens in te voeren. Nadat u de gegevens heeft ingevoerd krijgt u een email met daarin dat een proefaccount is aangevraagd. Na enige tijd krijgt u een tweede email met daarin uw inlog gegevens bij StepBridge. Als u deze inlog gegevens heeft ontvangen kunt u, via de link in de eerste email, het programma downloaden. Na het installeren zal om uw inlog gegevens worden gevraagd. Het programma is nu geïnstalleerd en u kunt nu meedoen met de clubavonden op StepBridge.

 

Wanneer er een clubavond wordt georganiseerd hoort u van de wedstrijdleider van die avond. Bij genoeg deelnemers kan dan een internet bridgeavond worden georganiseerd. Bij deze uitnodiging krijgt u ook de uitleg hoe mee te doen met deze internet clubavond. Wij gaan proberen om op dinsdagavond en vrijdagavond een zitting te organiseren.

 

U kunt zich al aanmelden, als u daar vragen over hebt, of u komt er niet helemaal uit kunt u zich wenden tot Zandra (0610150970)

 

Vriendelijke groet,

Voorzitter TC

John Bremer