* Bridgen voor Stichting Lion King weeshuis op Bali

In hotel Den Helder wordt ieder jaar de Benefietdrive voor het weeshuis op Bali georganiseerd. Met een mooie prijzentafel. Aansluitend kunt u genieten van een zeer gezellige avond met Indonesisch buffet en livemuziek. Na afloop vindt een tombola plaats met veel leuke prijsjes. Lootjes voor de tombola kunnen tijdens de drive gekocht worden. De opbrengst gaat naar het weeshuis op Bali.

Uitslagen: https://www.nbbclubsites.nl/club/4026/uitslagen

 

Niet alleen voor bridgers!

I.p.v. bridgen kunt u ook gaan bowlen en aansluiten bij het Indonesisch buffet. Ook familie, vrienden en/of kennissen zijn van harte welkom want alleen aansluiten bij het Indonesisch buffet mag ook!! Graag eerst aanmelden.

 

locatie, Hotel Den Helder, Marsdiepstraat 2, Den Helder

aanvang: 14.00u. einde: ±19.00u

 

Informatie over deze jaarlijks terugkomende Benefietdrive wordt t.z.t. in het nieuwsoverzicht geplaatst!

 

 

Over stichting Lion King Bali:

Stichting Lion King Bali is een stichting die zich richt op hulp aan de allerarmsten en weerlozen in Indonesië. Zij beheert onder andere een weeshuis in Singaraja op Bali waar nu 42 wees- en straatkinderen verblijven die liefdevol worden opgevangen door Marinka en Frankie Portier (oprichters van het project), naar school gaan en voedsel en verzorging ontvangen. Het uitgangspunt bij de hulp is niet het afhankelijk maken van de mensen van de hulp maar er juist zorg voor dragen dat de instanties zoals het kindertehuis door lokale mensen gerund kunnen gaan worden en dat de kinderen een mogelijkheid krijgen om middels scholing in hun eigen toekomst te gaan voorzien. In het weeshuis zijn 42 kinderen in opvang, zij groeien op zoals in een gezin. Per jaar kost een kind € 1000,00 voor verzorging en studie.

Voor informatie: http://www.lionkingbali.com/