Welkom op de website van de Langedijker Bridge Club.

 

Bridgen in het dorpshuis te Oudkarspel op de donderdagavond in een dorpse sfeer. Maar laat deze dorpse sfeer je niet misleiden smiley; We spelen bridge van hoog niveau. Zodoende zijn we dus ook geen club voor echte beginners. Maar wil je je bridge (samen met je partner) naar een hoger niveau brengen, kom dan vooral hier spelen. Een bonte mengeling van oudere cracks en enthousiaste (beginnend) gevorderden zorgen elke donderdagavond voor een mooie bridgeavond, die steevast leidt tot veel gespreksstof na afloop.

 

Kortom; goed en gezellig bridgen!

De competitievorm die we spelen is butler en een interne viertallencompetitie. Aan het einde van het jaar als er nog tijd voor is een aantal avonden Patton.

 

Aanvang 19:45 uur (uiterlijk 19:40 uur aanwezig). 

Wij spelen met voorgesorteerde spellen, zodat je deze later nog eens rustig kunt bekijken en nabespreken met je partner via deze site.

 

Interesse? Neem contact op met onze wedstrijdleider Nico Klaver  (klaverng@gmail.com) zodat hij je/jullie een keer kan indelen in het wedstrijdschema.

 

 

Geplaatst op dinsdag 8 mei 2018 - 20:02 door Henk Broersen

 Op 19-0-2018 beginnen we met viertallen.

Ook als je als viertal komt graag van tevoren een mailtje naar hcpbroersen@gmail.com.

Mocht je...

Geplaatst op donderdag 2 maart 2017 - 15:51 door Alex Mesman

Fijne mensen,

Ik zit met een probleem; de laatste tijd zijn er veel afzeggingen, wisselingen, stilzits etc. geweest. Daardoor wordt het erg moeilijk een fatsoenlijke uitslag in elkaar te...

Geplaatst op maandag 30 oktober 2017 - 10:43 door Henk Broersen

 

LBC1 – LBC2, de twee zessen.

 

In de tweede divisie speelden zaterdag 28 oktober LBC1 tegen LBC2 tegen elkaar. Locatie was Het Behouden...