Welkom op de website van de Langedijker Bridge Club.

 

Bridgen in het dorpshuis te Oudkarspel op de donderdagavond in een dorpse sfeer. Maar laat deze dorpse sfeer je niet misleiden smiley; We spelen bridge van hoog niveau. Zodoende zijn we dus ook geen club voor echte beginners. Maar wil je je bridge (samen met je partner) naar een hoger niveau brengen, kom dan vooral hier spelen. Een bonte mengeling van oudere cracks en enthousiaste (beginnend) gevorderden zorgen elke donderdagavond voor een mooie bridgeavond, die steevast leidt tot veel gespreksstof na afloop.

 

Kortom; goed en gezellig bridgen!

De competitievorm die we spelen is butler en een interne viertallencompetitie. Aan het einde van het jaar als er nog tijd voor is een aantal avonden Patton.

 

Aanvang 19:45 uur (uiterlijk 19:40 uur aanwezig). 

Wij spelen met voorgesorteerde spellen, zodat je deze later nog eens rustig kunt bekijken en nabespreken met je partner via deze site.

 

Interesse? Neem contact op met onze wedstrijdleider Nico Klaver  (klaverng@gmail.com) zodat hij je/jullie een keer kan indelen in het wedstrijdschema.

 

 

Geplaatst op vrijdag 24 januari 2020 - 16:14 door Alex Mesman

Bent u geboren voor 1958? Dan kunt u vanaf 11 februari meedoen aan de seniorencompetitie van het Bridgedistrict Noord Holland.

Speeldagen : dinsdagmiddagen 11-02, 25-02, 10-03, 24-...

Geplaatst op vrijdag 29 november 2019 - 13:04 door Alex Mesman