Jeugdbridge
Geplaatst op dinsdag 4 februari 2020

Beste leden,

 

Graag vragen wij jullie aandacht voor de opzet van jeugdbridge in ons district. In november is de Commissie Jeugdbridge opgericht, onze Kees Bouwen is een van de kartrekkers.

Zoals gemeld in onze Algemene Ledenvergadering, zou Bricas willen bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdbridge. Logischerwijs zouden wij ons willen ontfermen over de Kern Castricum (en omgeving).

Voorwaarde is het hebben van voldoende vrijwilligers. Draag je dit initiatief een warm hart toe en wil je hier wat tijd in steken, meldt je aan bij het district (jeugdbridge.nl@gmail.com, Kees Bouwen (kbouwen@gmail.com) of ondergetekende (frank.van.gool@ziggo.nl).

 

Namens het bestuur,

 

Frank van Gool

 

 

Oproep Jeugdbridge Vrijwilligers

De commissie Jeugdbridge van het district Noord-Holland heeft een plan gemaakt voor het neerzetten van een structuur waarbinnen het bridgespel aan de jeugd in het hele district Noord Holland gaat worden geleerd. Daarvoor zoekt de commissie enthousiaste mensen, die mee willen helpen om dit ambitieuze plan te laten doen slagen. Wij zoeken mensen die iets willen en kunnen gaan opzetten wat er nog niet is !

Dit in de volgende kernen van ons gebied : Alkmaar  * Bergen  * Heerhugowaard * Purmerend * Medemblik * Enkhuizen Zaandam * Castricum * Schagen * Den Helder * Texel. In Hoorn (Theo Remmerswaal)  en Warmenhuizen (Nettie Jonker) en Krommenie (Kees Bouwen) zijn reeds jeugdcoördinatoren. Als u in een van deze gebieden woont en interesse in jeugdbridge heeft en tijd hebt, LAAT HET ONS DAN WETEN.

Uiteraard kan er ook een jeugdkern ontstaan in één van de andere plaatsen in ons district. Per kern zijn we op zoek naar een coördinator, en ook naar ondersteunende vrijwilligers. Samen gaan we er dan voor zorgen dat er continuïteit komt in de beoefening van het edele bridgespel! Als u dit aanspreekt, reageer dan graag zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen twee weken naar: 
 

Vermeld bij uw aanmelding of u als coördinator of als ondersteuner wilt opereren, en geef kort aan waar uw kwaliteiten liggen op bridgegebied. NB: voor de mensen zonder ervaring met het bridgeleraarschap, bestaat er een mogelijkheid om een cursus “Bridgeleraar voor de jeugd” te volgen. NB2: Wij zullen op korte termijn een informatiebijeenkomst organiseren op een centrale plaats in ons district.

Namens de commissie Jeugdbridge Noord-Holland:

Nettie Jonker
Theo Remmerswaal
Kees Bouwen