Bestuurslid gezocht voor het aandachtsgebied Ontwikkeling, PR en Communicatie
Geplaatst op zaterdag 5 oktober 2019

Beste leden,

 

Ter completering van het bestuur zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid met als aandachtsgebieden Ontwikkeling, PR en Communicatie.

De functionaris zal actief deelnemen aan een werkgroep die zich gaat bezighouden met zowel de ontwikkeling als de interne en externe communicatie van onze vereniging.

Hij of zij bespreekt de voortgang en resultaten van de werkgroep in het bestuur en participeert in de besluitvorming betreffende deze en andere zaken door het bestuur.

Voornoemde activiteiten staan hoofdzakelijk in het teken van de gewenste continuïteit van de vereniging.

De afgelopen maanden is al nagedacht over de vorming van de werkgroep en is een aantal onderwerpen voorbij gekomen die nadere uitwerking behoeft, waaronder:

  • Opzetten jeugdbridge;
  • Organiseren van aansprekend bridgetoernooi;
  • Werven van nieuwe leden middels ludieke activiteiten, bijvoorbeeld ouder-kind annex oma/opa-kleinkind annex oom/tante-neef/nicht etc. toernooi.

Uiteraard zijn andere ideeën welkom.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en (pro)actieve Bricasser die het leuk vindt om mee te denken over de toekomst van onze vereniging en daarbij ook tijd wil steken in de werkgroep en het bestuur.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ondergetekende, bij voorkeur zouden wij het nieuwe bestuurslid willen voordragen tijdens de ALV van 28 oktober (een week verplaatst in verband met de herfstvakantie).

 

Namens het bestuur,

 

Frank van Gool