Buffetdrive 10 november 2019

AAN 

alle deelnemers buffetdrive

 

Volgende maand viert heel Nederland het “heerlijk avondje”. De deelnemers aan onze buffetdrive hoeven daar niet op te wachten. Komende zondag 10 november om 12.30 uur (zaal open 12.00 uur) start deze oergezellige drive in Hotel Marijke met een heerlijk en gevarieerd buffet na afloop. Dat wordt echt smullen.

 

We draaien als gebruikelijk met een “volle bak” en met maar liefst zeven reserve paren. Binnen acht dagen was de drive helemaal vol geboekt! De reserve paren moeten we vermoedelijk helaas allemaal teleurstellen, maar ze zullen volgend jaar in de eerste mailing meegenomen worden.

 

Om een beetje in de stemming te komen, stuur ik je onderstaand alvast de menukaart. We hebben denk ik niets teveel beloofd...toch?!

We heten je aanstaande zondag hartelijk welkom.

 

Namens de wedstrijdleiding,

Hans Hendriks, secr. BBC

Weer zo’n topper van de BBC…!

 

Met onze fiets-duin-bridge-drive nog vers in het geheugen, gaan we nu weer verder in de serie buffetdrives!

Voor inschrijving: >>>>BUFFET

 

We doen het dit keer op zijn Frans…. Ja, daar moest ik ook even over nadenken, maar de Franse keuken is een internationaal zeer gewaardeerde keuken met een veelheid aan gerechten.

Onze topkok van, zoals dat in de volksmond nog steeds heet, Hotel Marijke heeft voor ons maar liefst vierentwintig gerechten in gedachten. Vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vier toetjes. Vele favorieten uit die keuken passeren de revue. Tijd voor een feestje… ja toch?

 

Mijn persoonlijke keuze: Franse uiensoep, boeuf Bourguignon, Charcuterieschotel, Tarte tartin, Crème brûlée. Meer verklap ik niet. Maar weet, dat de keuze voor iedereen zeer divers is.

 

Datum

Zondag 10 november 2019

Waar

Hotel Marijke, Dorpsstraat 23 te Bergen NH

Aanvang

12.30 uur, zaal open 12.00 uur

Aantal spellen

7 x 4

Indeling

Naar sterkte (voor zover mogelijk)

Afsluiting

17.00 uur met aansluitend buffet

Kosten

€ 22,50 per persoon

Prijzen

Voor de eerste drie paren van elke lijn

Voor iedereen: een heerlijke bitterbal tussendoor! 

 

Je gastheer en wedstrijdleider: Peter Wertenbroek, tel. 072-581 4928 of 06-12521791, email: peter.wertenbroek@gmail.com.

Aanmelding uitsluitend via de website van de club: ….(volgt)

 

Vermeld bij inschrijving je speelsterkte. Geef ook zo mogelijk de bondsnummers op in verband met meesterpunten en ter beperking van onze afdracht aan de bond.

 

De inschrijving is pas definitief als het bedrag is overgemaakt op rek.nr. NL28 RAB0 0358 5681 02 t.n.v. de Berger Bridge Club te Bergen NH.

We hebben plaats voor zesenvijftig paren. Daarenboven zullen 6 reserveparen worden ingeschreven, zodat de inschrijving sluit bij tweeënzestig paren.

 

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 3 november 2019 om 23.00 uur.

 

Bij Hotel Marijke is royaal parkeerruimte beschikbaar.

 

Namens het bestuur van de Berger Bridge Club,

Hans Hendriks, secretaris.