Buffetdrive zondag 4 november 2018
Geplaatst op maandag 5 november 2018 - 11:46

Succesvolle buffetdrive met als thema wild- en gevogelte

 

Het succes van deze drive heeft die van de vorige welhaast overtroffen. Het thema was natuurlijk aansprekend en heel origineel gekozen. Binnen de kortste keren was de drive helemaal volgeboekt. Veel oud-bekenden, die weten dat deze drives garant staan voor succes. Van de twee invalparen kon er nog één op het laatste moment gelukkig gemaakt worden en zo was het weer volle bak.

Uitstekende sfeer, prima organisatie door Peter Wertenbroek en zijn echtgenote Wilma, het verliep weer allemaal vlekkeloos. De uitslag was snel bekend.

Van de totaal 112 deelnemers waren er uit “eigen gelederen” maar liefst 45. Ook de trotse winnaars waren daaronder te vinden: Ineke  Boosman en Bets de Keijzer met 60,42%

 

Oud-voorzitter Theo Straathof bedankte Peter en Wilma voor hun enorme inzet en de leuke middag die alle deelnemers hadden meegemaakt.

 

Vervolgens stond het wild- en gevogeltebuffet op het programma. De organisatoren hadden ervoor gezorgd, dat tijdens het bridgen op iedere tafel een menukaart aanwezig was. Het water liep je uit de mond. Een keur aan de meest uiteenlopende gerechten, maar liefst 15! Om een indruk te krijgen:

-winterse salade net runderrookvlees, oude kaas, rucola sla en notenmelange

-wildragout met kruidkoek

-gevogelte in rode wijnsaus met knoflook, paddenstoelen en olijven

-stoofschotel met sukadevlees met gekonfijte uien en appelstroop

-scholfilet op geroosterde venkel met kruiden en limoensaus

En natuurlijk keuze uit de heerlijkste toetjes!

 

Enfin, de complimenten waren niet van de lucht. Veel bridgers hebben weer een heel bijzondere middag gehad en de Berger Bridge Club is weer eens op de kaart gezet.

We zullen vele deelnemers ongetwijfeld terugzien op de eerstvolgende buffet drive op 27 januari 2019.

 

Naar de foto’s >>>>>>