Buffetdrive zondag 28 januari 2018
Geplaatst op dinsdag 30 januari 2018 - 12:10

Zo maar wat reacties: Ik heb een heel leuke dag gehad, een prima ambiance voor zo ’n activiteit, het was uitermate gezellig. En dat was het ook op deze eerste versie van de buffetdrive in hotel Marijke aan de Dorpsstraat.

 

De organisatie liep op rolletjes en het was volle bak: vier lijnen van 14 paren. Met maar liefst 80 plaatsen rond het hotel was het parkeren geen enkel probleem en stipt 13.00 uur werd de drive gestart. In de pauze werd nog een bingo gehouden en rond 16.30 uur waren de 28 spellen gespeeld.

 

Alvorens de uitslag bekend te maken, kreeg Hans Hendriks het woord. Hij stelde de vraag aan de orde, waarom eigenlijk de moeite wordt genomen, om zo’n drive te organiseren. Voor het geld hoef je het niet te doen. Het vele werk levert als niets tegenzit maar een paar honderd euro op. Maar waarom dan wel. Nou, we proberen als BBC wat meer te doen dan alleen maar onze interne competitie te verspelen. We vinden bridgen ontzettend leuk, we hebben er lol in en de positieve reacties van de deelnemers steunen ons om volgende jaar weer zoiets te ondernemen.

Vervolgens reikte hij bloemen uit aan de belangrijkste krachten achter de drive nl. Peter en Wilma Wertenbroek. Hij roemde hun enorme inzet.

 

Van de 112 deelnemers was ongeveer de helft van de organiserend club. En die deden het voortreffelijk: in de A-lijn haalden zij de eerste twee plaatsen. Zie verder onder uitslagen.

 

Ongeveer 17.15 uur werd het zeer uitgebreide 3-gangen buffet geopend. En het was om van te smullen, een keur van koude en warme gerechten. Hotel Marijke had zich echt uitgesloofd om er wat van de maken.  En een heerlijk toetje toe (zie de foto’s)

 

Tot slot was opmerkelijk, dat veel deelnemers nog lang zaten na te kaarten!

 

Voor de fotos zie >>>>>>