Buffetdrive zondag 10 november 2019
Geplaatst op zondag 10 november 2019 - 21:16

Ja, het wordt een beetje eentonig om weer uitgebreid de loftrompet te steken over je eigen buffetdrive. Maar het was gehoord de vele reacties weer een groot succes.

Er was beslist een minpuntje. Het was buiten prachtig weer. Nou ja, daar hebben de deelnemers niet veel van gemerkt…. behoudens dan dat het binnen behoorlijk aan de temperatuur was!

 

We startten ruim op tijd met een paar afwezig. Gelukkig hebben we altijd Netty en Ruurd achter de hand. Ze hebben ons al vele malen uit de nood geholpen. En ja hoor, komt een kwartier later het missende paar opdraven: zich in het aanvangstijdstip vergist. Ach, dat kan de beste overkomen, maar hoe los je dat dan op?

Onze invallers hebben het gewaardeerd, dat ze een diner aangeboden kregen. Daar doen we niet moeilijk over.

 

Ach, het liep als gebruikelijk op rolletjes, een Bridgemate die weg was en die geloof ik uit een handtasje kwam, iemand die zich (terecht) afvroeg of je van zo’n evenement nog wel foto’s mag maken, een microfoon die niet optimaal was, dat was het wel ongeveer.

 

Voorzitter Gert Kaaij zette het echtpaar Wertenbroek nog even in het (gemiste) zonnetje met een fles whisky en een bos bloemen. Geweldig om zulke aktieve mensen in je club te hebben, aldus Gert.

 

We hebben altijd heel gezellige mensen over de vloer. Ze komen niet om te winnen of voor de prijzen, het gaat er zeer relaxt aan toe. Gewoon samen op zondagmiddag een potje bridgen, oude bekenden ontmoeten, wat drinken met elkaar, een heerlijk buffet in een schitterende ambiance toe en op tijd weer naar huis. Het blijkt een succesformule.

 

We zijn ook ontzettend blij met de service en kwaliteit die ze bij hotel Marijke bieden. Ongelofelijk zo’n kok, de schalen werden steeds weer aangevuld, vriendelijk personeel, heerlijk zo’n hotel in je dorp.

 

Nou, wat moet ik er verder nog over zeggen. De resultaten zijn natuurlijk onder “Uitslagen” te vinden.

 

Tot in januari volgende jaar maar weer bij leven en welzijn.

 

Hans Hendriks.