Welkom op de website van Bridgesociëteit Noordeinde.

 

Gezelligheid staat bij ons voorop. De clubdagen (maandag- en vrijdagmiddag en woensdagavond) worden georganiseerd en begeleid door een professionele wedstrijdleider. Na afloop van de zitting hebt u de mogelijkheid om spellen te bespreken of advies te vragen aan ervaren spelers. Op feestdrives wordt er voor borrelhapjes en prijsjes gezorgd. Bij voldoende aanmeldingen zullen er lessen op ieder niveau worden verzorgd door een gediplomeerd docent.

 

U kunt als niet-lid voor € 2,50 per persoon per zitting mee spelen.

 

Speellocaties

De locatie voor de maandag- en vrijdagmiddag is het Noordeinde 10B  welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer (tramlijn 1 halte Kneuterdijk, tramlijnen 15, 16 en 17 halte Buitenhof, bussen 22 en 24 halte Kneuterdijk). U kunt uw fiets/scooter in een privéstalling achter de sociëteit zetten. Bij de bar kunt u tegen een gereduceerde prijs een uitrij kaart krijgen voor een zeer nabij gelegen parkeergarage.

Er is een aparte rookruimte.

 

De locatie voor de woensdagavond is het clubgebouw van de Haagse voetbalvereniging RAS. Het adres van RAS is: Albardastraat 15, 2555 XP Den Haag.  Het clubgebouw van RAS is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Randstadrail 2 halte Walnootstraat, Randstadrail 3 halte De Savornin Lohmanplein, bus 21 halte Den Haag, Groen van Prinstererlaan, bus 23 halte Appelstraat). Er is ruime parkeergelegenheid (gratis).

 

Maandag- en vrijdagmiddag

Op maandag- en vrijdagmiddag wordt er gebridged van 12.45 tot ongeveer 17.00 uur. Leden en niet leden kunnen zich aanmelden: op https://www.nbbclubsites.nl/club/3049 of telefonisch bij Chris Huiskens 06-51714546 of via e-mail bsnoordeinde@gmail.com.

Tevens is aanmelden voor de vrijdagmiddag aan de zaal vóór 12.30 uur mogelijk.

 

Woensdagavond

Op woensdagavond wordt er gebridged van 19.45 tot ongeveer 23.15 uur. Aanmelden: in de zaal voor 19.30 uur of via e-mail bsnoordeinde@gmail.com.