Bridgelessen najaar 2019

Dit najaar start er op de woensdagavond bij De JAVAclub weer een beginnerscursus bridge. Hiervoor hebben wij een gediplomeerde bridgeleraar aangetrokken die al velen voor u naar de bridgetafel heeft begeleid.

 

In 12 weken tijd leert u spelenderwijs de beginselen van het bridgen. Na deze cursus bent u al in staat om mee te spelen op dinsdag- of vrijdagavond om het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Het systeem wat wij hanteren is Berry's Bridge in een flits.

Waarom dit systeem: sinds enige tijd heeft de Nederlandse Bridgebond (NBB) Standaard Hoog als standaard biedsysteem in het leven geroepen. Een systeem wat naadloos aansluit bij Bridge in een flits. Ook is het oefenen op internet enorm toegenomen. Berry Westra heeft samen met de NBB een centrale oefenplek voor cursisten in het leven geroepen: De Toekomstclub. Deze kunt u vinden op BIC en is bedoeld voor alle bridgecursisten die Bridge in een flits volgen.

 

De lessen starten bij voldoende animo woensdag 11 september 2019 om 19.30 uur. De cursus bestaat uit 12 lessen en we sluiten af met een gezellige oefendrive waarbij voor iedereen een aardigheidje te winnen is. Kosten bedragen 100,00 per persoon (dit is inclusief al het materiaal en de oefendrive).

 

Momenteel bieden wij de 1e cursus aan met 15% korting. Dus betaal maar 85,- i.p.v. 100,-.

 

Aanmelden kan per email of telefonisch 06 3485 8575 bij Annemieke Poort. Langskomen mag natuurlijk ook.