Welkom op de site van Bridgevereniging Blue Club. De club is opgericht op 12 juli 1989 en heeft circa 70 leden. Er wordt elke week op woensdagavond gespeeld in de fraaie monumentale bridgesociëteit Blue Club aan de Javastraat 44A, vlakbij Plein 1813. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ’s-avonds kan er in de nabije omgeving gratis worden geparkeerd.

 

De clubavonden beginnen om 19:45 uur en duren tot ongeveer 23:00 uur. Er wordt gespeeld in 2 lijnen van verschillende speelsterkte. In een seizoen worden verscheidene competitieronden gehouden, zowel paren als butler. Elke ronde omvat 5 speelavonden, waarna op basis van de behaalde resultaten promotie of degradatie plaatsvindt.

 

De speelavonden worden georganiseerd en begeleid door een professionele wedstrijdleider. Bij hem kun je ook terecht voor verschillende bridgecursussen. Meer informatie over het aanbod is te vinden op Bridgesociëteit Blue Club. Tijdens de speelavonden zorgt een professionele barman voor bediening aan de tafels. Met Kerst en Pasen wordt een feestdrive georganiseerd en elke 5 jaar een jubileumfeest.

 

De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond. Een team speelt mee in de externe viertallencompetitie van het district Den Haag van de NBB. Ook neemt de club deel aan het jaarlijkse Ruitenboertoernooi.

 

Wilt u meer weten of een keer geheel vrijblijvend onze vereniging bezoeken neem dan contact op met Ilona de Zoete, secretaris, via ilona.dezoete@gmail.com of 06 472 446 70.