Nieuwe scorekastjes en een dupliceermachine
Geplaatst op dinsdag 30 april 2019

Beste leden van Redubeth,

 

Na de mondelinge mededeling van de technische commissie (TC) dat de leden met een overweldigende meerderheid voor vervanging van de score kastjes hebben gestemd, zal niemand ervan opkijken dat het bestuur het advies van de TC om tot aanschaf van de nieuwe scorekastjes over te gaan heeft aanvaard en de aanschaf heeft goedgekeurd.

 

De kastjes (Bridgemate II) zijn inmiddels aangeschaft en op het HQ van Bridgemate opgehaald. Er zijn nog twee akties uitstaand: (1) de software van de kastjes, het basisstation en de computer moet nog worden geinstalleerd en getest; en (2) de leden moeten nog op de hoogte worden gesteld van de (iets) gewijzigde gebruiksaanwijzing van de nieuwe kastjes; een beknopte handleiding daartoe is in de maak. De kastjes zullen derhalve naar verwachting op zeer korte termijn bij Redubeth worden ingevoerd.

 

De TC zal zich niet meer hoeven te buigen over hoe de verdeling van de handen in de nieuwe kastjes dient te worden ingevoerd; immers de ‘crowd funding’ voor een dupliceermachine heeft voldoende opgeleverd om tot aanschaf over te gaan. Ook hier heeft de TC kordaat gehandeld; er is uitgebreid gekeken naar de verschillende machines die op de markt zijn en na rijp beraad, en mede op advies van en een domonstratie door de NBB, is besloten tot aanschaf van de zg Dealer4+.

 

Een aantal TC leden is druk in de weer om het schudden door de machine en alles wat daarbij komt kijken onder de knie te krijgen. Over een paar weken hoopt de TC klaar te zijn voor gebruik.

 

Technische Commissie Redubeth

Den Haag, 30 april 2019