Het Buitenhof is een bridgevereniging met een unieke sfeer. Zo hoeft u zich niet af te melden voor de clubavond, maar u meldt zich aan als u mee wilt spelen. Doe dit wel voor 19.45 uur.

 

Wilt u zelf wel eens meemaken wat we daarmee bedoelen? Kom gerust eens langs om mee te spelen. U bent altijd welkom. Het makkelijkst is met partner. Zonder partner kunt u het ook proberen, maar dan kunt u het beter even aankondigen omdat we dan misschien voor een partner kunnen zorgen. Zien we u binnenkort een keer op Donderdag bij Donker & Blond op de Javastraat?

 

 

 

 
Geplaatst op dinsdag 9 januari 2018 - 10:32

Beetje reclame voor het Buitenhof in alle Hollandse regionale kranten vanaf Leiden tot Den Helder, met dank aan Toine van Hoof.

 

...

Geplaatst op vrijdag 17 november 2017 - 11:02

Het gaat goed met Het Buitenhof. De vereniging is van hoog tot laag vertegenwoordigd in de Bondscompetities, de clubavonden worden goed bezocht en de clinics worden positief ontvangen. Daarnaast...

Geplaatst op vrijdag 17 november 2017 - 11:00

Op voorspraak van de leden Paalman, Hofland, Aeyelts Averink, de Vrind en van der Boon is Eva Poppe door het bestuur geaccepteerd als kandidaat lid. Indien niet uiterlijk 15 december 2017 bij het...