Het Buitenhof is een bridgevereniging met een unieke sfeer. Zo hoeft u zich niet af te melden voor de clubavond, maar u meldt zich aan als u mee wilt spelen. Doe dit wel voor 19.45 uur.

 

Wilt u zelf wel eens meemaken wat we daarmee bedoelen? Kom gerust eens langs om mee te spelen. U bent altijd welkom. Het makkelijkst is met partner. Zonder partner kunt u het ook proberen, maar dan kunt u het beter even aankondigen omdat we dan misschien voor een partner kunnen zorgen. Zien we u binnenkort een keer op Donderdag bij Donker & Blond op de Javastraat?

 

Het privacyreglement van het Buitenhof vindt u hier.

 

 

 

 

 
Geplaatst op maandag 10 december 2018 - 11:40

Vrijdag 7 december speelde het team van het Buitenhof in en tegen Goirle een wedstrijd voor de hoofdklassebeker. In een spannende strijd werd nipt verloren (Goirle 169 - Buitenhof 158), maar omdat...

Geplaatst op maandag 26 november 2018 - 11:57

Op 20 december houden we weer de jaarlijkse Kerstdrive. Voor deze avond, misschien wel de gezelligste van het hele jaar, wordt u verzocht zich ruim vooraf aan te melden. Dit, omdat dan de hapjes...

Geplaatst op vrijdag 19 oktober 2018 - 10:15

Op voorspraak van de leden Ros, Holling, de Vreede, Paalman en Dijxhoorn is mw. M. Lansing voorgedragen als lid. Eventuele bezwaren graag voor 8 november kenbaar maken aan het bestuur.