Het Buitenhof is een bridgevereniging met een unieke sfeer. Zo hoeft u zich niet af te melden voor de clubavond, maar u meldt zich aan als u wel mee wilt spelen. Doe dit dan vóór 19:50 uur.

 

Wilt u zelf eens meemaken wat we daarmee bedoelen? Kom gerust eens langs om mee te spelen. U bent altijd welkom en de eerste keer als gast speelt u gratis (daarna € 3,– per persoon). Het makkelijkst is met partner. Zonder partner kunt u het ook proberen, maar dan kunt u het beter even aankondigen, omdat we dan misschien voor een partner kunnen zorgen. Zien we u binnenkort een keer op donderdag bij Donker&Blond op de Javastraat?

 

Geplaatst op dinsdag 7 juli 2020

Vanaf 8 juli houdt Het Buitenhof wekelijks op woensdag een gezamenlijke online clubavond samen met de bridgeclubs Crash (Leiden), DBC (Delft) en De Lombard (Rotterdam). Dit is in aanvulling op...

Geplaatst op woensdag 1 juli 2020

Vanaf donderdag 2 juli speelt Het Buitenhof weer fysiek bij Donker&Blond volgens het jaarprogramma, dus in juli en augustus viertallen.

 

Vooraf aanmelden bij Donker&Blond is...

Geplaatst op zondag 17 mei 2020

Op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, houden we geen online clubavond. Er zijn namelijk te veel verhinderingen. Overigens vermeldt het originele jaarprogramma die dag al als ‘Geen clubavond’.