Begin met leren bridgen

Download bijlage:

Voor wie?

Heeft u altijd al willen leren bridgen dan kunt u bij de Bridgeclub Voorschoten terecht.

Ook als u geen ervaring met kaarten hebt, maar wel van puzzelen houdt, dan kunt u zich aanmelden om te leren bridgen.  Weet u niet zeker of het iets voor u is, kom het dan gerust proberen.

 

Wat kunt u verwachten?                                                                                                                 

U krijgt les van een gediplomeerde bridgedocent, Rien van Overveld, die u om te beginnen uit zal nodigen voor een intakegesprek, waarbij in de vorm van een interactieve les de docent uw vaardigheid op kaartgebied test. Na afloop van dit gesprek bepaalt de docent in overleg met u het voor u beste opleidings­traject. De opleiding is gebaseerd op de nieuwste lesmethode 'Start met bridge' die de Nederlandse Bridgebond recent heeft geïntroduceerd. Elke les bestaat uit een theoretisch gedeelte en het spelen van een aantal spellen. Een les duurt ongeveer 3 uur.

 

De kosten bedragen € 75 voor 12 lessen exclusief lesmateriaal. Voorbereidende lessen kosten € 6,25 per les. Het intakegesprek is gratis. Ook de eerste les hoeft u niet te betalen als het u toch nog tegenvalt en u er niet mee door wilt gaan.

 

Waar worden intakegesprek en lessen  gegeven?

Het intakegesprek vindt plaats bij de bridgedocent aan huis. Ook lessen die vooraf worden gegeven om voldoende kaartervaring op te doen, worden bij de docent aan huis gegeven.

De cursus zelf wordt gegeven in het Bondsgebouw aan de Leidseweg 100 te Voorschoten.

 

Wanneer kan ik een intakegesprek krijgen en wanneer de lessen?

Voor een intakegesprek maakt u een afspraak met de docent. Dit kan vrijwel altijd op korte termijn. Doorgaans begint u dan met voorbereidende lessen, waarvan het aantal afhangt van uw vaardigheid. Ook het tijdstip van deze lessen spreekt u met de docent af. De cursus zelf wordt gegeven op woensdagavond en start in september.

Bent u geïnteresserd?

Meld u aan per e-mail of per telefoon.

Het e-mailadres is; docent.bcv@gmail.com

Het telefoonnummer van de bridgedocent is: 071-5616371

 

Stuurt u een e-mail geef dan aan:

- dat u zich opgeeft voor deelname aan de beginnerscursus;

- uw voor- en achternaam;

- uw geboortedatum;

- uw adres; en

- het telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent.

 

Klik hier voor een film.