Welkom op de website van B.C.'70 te Eindhoven. We hebben onze reguliere clubavond op donderdagavond (aanvang: 19.45 uur). De uitslag is doorgaans rond 23.00 uur bekend. Daarna is er nog ruimschoots tijd om na te kaarten of anderszins bij te praten. Er worden afwisselend paren- en viertallencompetities gespeeld. In de zomer organiseren we een zomercompetitie op butlerbasis, waaraan je gratis kunt deelnemen. B.C.'70 neemt met vier teams deel aan de landelijke viertallencompetitie en doet mee aan de NBB- en Hoofdklasse- bekerwedstrijden.

We organiseren op maandagavond (tweewekelijks) een extra speel- en trainingsavond voor bridgers die in de landelijke competitie spelen. Deze avond is ook toegankelijk voor niet-leden.

Je bent van harte welkom om kennis te maken op onze clubavond. Als het je bevalt kun je na verloop van tijd lid worden. Neem desgewenst contact op met Frank Peeters (frankpeeters53@gmail.com) voor donderdagavond of met Mirena Wengelaar (mail@mirenawengelaar.nl) voor zowel maandag- als  donderdagavond.

Geplaatst op dinsdag 22 oktober 2019 - 10:19

Voor alle geinteresseerde bridgers organiseert BC70 op maandag 18 november een training.

De training wordt verzorgd door Ton Lucassen

Onderwerp: COMMUNICATIE tussen twee handen,...

Geplaatst op dinsdag 17 september 2019 - 16:34

Voor alle geinteresserde bridgers organiseert BC70 maandag 23 september een biedwedstrijd.

Aanvang 19.45 in de Ambassadeur