Welkom bij B.C. Culbertson te Geldrop.

Opgericht in 1956, sinds 1968 lid van de NBB.

 

Op dit moment telt de club 116 leden die van september tot en met mei een Paren-competitie (ingedeeld in 3 lijnen op sterkte volgens het Ranking systeem), een Viertallen-competitie (op sterkte ingedeeld in 2 groepen over 4 avonden), een Topintegraal-competitie (4 avonden verspreid over het jaar) en een aantal Feestdrives spelen.

Tijdens de zomerperiode  (juni - augustus) organiseren we zomeravond-drives (zie aankondiging onder NIEUWS), die ook voor niet-leden toegankelijk zijn (tegen een kleine vergoeding).

 

Er is nog plaats voor nieuwe leden. Wilt U een keer één of meerdere avonden komen “proefdraaien”, neem dan contact op met de secretaris (zie onder Algemene gegevens/Clubfunctionarissen voor contactgegevens).

Wij spelen in Geldrop in Gemeenschapshuis “Zesgehuchten”, Papenvoort 1 (tegenover de kerk), waar wij op de clubavonden de bar in eigen beheer hebben, zodat de consumptieprijzen acceptabel zijn. Parkeergelegenheid is er achter en voor het gebouw meestal voldoende.

De jaarlijkse contributie is al enige jaren stabiel en laag en staat momenteel op € 45,= per jaar. Daarvan dragen we ongeveer de helft af aan de Nederlands Bridgebond als contributie voor de leden.

 

 

Geplaatst op maandag 20 mei 2019 - 14:07

Van 11 juni  tot en met 20 augustus 2019 spelen wij weer een Zomerbridge-competitie, die ook toegankelijk is voor niet-leden.

U kunt zich als paar aanmelden bij de organisatie in de zaal...

Geplaatst op woensdag 3 juli 2019 - 12:46

Het nieuwe seizoen 2019-2020 zal starten met de Algemene Ledenvergadering op  27 augustus 2019. Het plan is deze iets eerder te beginnen (19:30 uur) zodat we nog in de gelegenheid zijn een echte...

Geplaatst op woensdag 10 juni 2015 - 13:37
Bij BC Culbertson maken we bij de indeling van de avonden gebruik van het Ranking Systeem. Dit systeem wordt reeds door tientallen clubs in Nederland toegepast. Het grote voordeel van dit systeem is...