Welkom bij B.C. Culbertson te Geldrop.

     Opgericht in 1956, sinds 1968 lid van de Nederlandse Bridgebond (NBB).

 

Muziektip van Carla: klik hier

 

     Op dit moment telt de club 119 leden die dinsdagsavonds van september tot en met mei een Paren-competitie (ingedeeld in 3 lijnen op sterkte volgens het Ranking-systeem), een Viertallen-competitie (op sterkte ingedeeld in 2 groepen over 4 avonden), een Topintegraal-competitie (4 avonden verspreid over het jaar) en een aantal Feestdrives spelen.

     Tijdens de zomerperiode  (juni - augustus) organiseren we zomeravond-drives, die ook voor niet-leden toegankelijk zijn (tegen een kleine vergoeding).

 

     Er is nog plaats voor nieuwe leden. Wilt U een keer één of meerdere avonden komen “proefdraaien”, neem dan contact op met de secretaris.

     Wij spelen dinsdagsavonds in Geldrop in Gemeenschapshuis “Zesgehuchten”, Papenvoort 1 (tegenover de kerk), waar wij op de clubavonden de bar in eigen beheer hebben, zodat de consumptieprijzen acceptabel zijn. Parkeergelegenheid is er achter en voor het gebouw meestal voldoende.

     De jaarlijkse contributie is al enige jaren stabiel en laag en staat momenteel op € 45,= per jaar. Daarvan dragen we ongeveer de helft af aan de Nederlands Bridgebond als contributie voor de leden.

 

Geplaatst op zondag 19 januari 2020 - 17:32

 Ton wint met 'Team Brabant' Boxmeers Viertallentoernooi.

Geplaatst op zaterdag 18 januari 2020 - 11:27

Gé van den Brink en Ton Lucassen winnen de Nieuwjaarsdrive van het district...

Geplaatst op zondag 8 december 2019 - 17:56

Ton Lucassen & Rob Walker met Jan Kolen & Tjali Tuwanakotta hebben de finale van de selectie senioren viertallen voor het EK in Funchal...