Welkom bij B.C. Culbertson te Geldrop.

Interesse in StepBridge of StepBridge club Culbertson?
Meer info: Klik hier

 

     Opgericht in 1956, sinds 1968 lid van de Nederlandse Bridgebond (NBB).

 

Muziektip van Carla

 

     Op dit moment telt de club 119 leden die dinsdagsavonds van september tot en met mei een Paren-competitie (ingedeeld in 3 lijnen op sterkte volgens het Ranking-systeem), een Viertallen-competitie (op sterkte ingedeeld in 2 groepen over 4 avonden), een Topintegraal-competitie (4 avonden verspreid over het jaar) en een aantal Feestdrives spelen.

     Tijdens de zomerperiode  (juni - augustus) organiseren we zomeravond-drives, die ook voor niet-leden toegankelijk zijn (tegen een kleine vergoeding).

 

     Er is nog plaats voor nieuwe leden. Wilt U een keer één of meerdere avonden komen “proefdraaien”, neem dan contact op met de secretaris.

     Wij spelen dinsdagsavonds in Geldrop in Gemeenschapshuis “Zesgehuchten”, Papenvoort 1 (tegenover de kerk), waar wij op de clubavonden de bar in eigen beheer hebben, zodat de consumptieprijzen acceptabel zijn. Parkeergelegenheid is er achter en voor het gebouw meestal voldoende.

     De jaarlijkse contributie is al enige jaren stabiel en laag en staat momenteel op € 45,= per jaar. Daarvan dragen we ongeveer de helft af aan de Nederlands Bridgebond als contributie voor de leden.

 

Geplaatst op dinsdag 10 maart 2020 - 17:25

Mededeling namens het bestuur

 

Op 19 mei 2020 heeft de regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt met betrekking tot het versoepelen van de "lock down".

Het...

Geplaatst op vrijdag 1 mei 2020 - 19:49

Sinds begin maart zit Nederland in een lockdown, waardoor we niet in clubverband kunnen bridgen en elkaar niet meer zien of spreken.

 

Hoe komt u uw tijd door? Klussen, puzzelen,...

Geplaatst op zondag 8 maart 2020 - 20:48

 Ton Lucassen wint met Sandra Kolen de Mixed Pairs 2020.