Clubviertallen, districts-seniorenparen en NBB-parencompetitie
Geplaatst op zaterdag 14 april 2018 door Marc van Beijsterveldt

 * donderdag 12 april was de laatste avond van de clubviertallencompetitie. Zelden zal het zo spannend zijn geweest: de teams "Het Blauwe boekje" en "Gehaktmolen Zuid" speelden tegen elkaar en het verschil was voor de laatste twaalf spellen ruim 10 WP. Gehaktmolen Zuid (Boudewijn-Henk, John-Paul) moest met ten minste 19 imp winnen om dat goed te maken. Helaas voor hen was het verschil 18 imp zodat "Het Blauwe boekje" (Norbert-Saskia, Jos-Gert) de nieuwe clubkampioen is. In de eindstand bleven ze de nummer twee slechts 0,01 WP voor!

* vrijdag 13 april was de laatste middag van de districts-seniorenparencompetitie. De eerste zes plaatsen in de A-lijn waren voor paren van BC Goirle: Cees Reimer - Willem Spoeltman werden districtskampioen (op de foto tegen nr. 2), tweede eindigden Leo van Lieshout - Jan van Raamsdonk en derde werden Jos Pouwels - Gert van Staalduinen. In de B-lijn werd Ans Meurs (met Jan Commandeur) eerste, de tweede plaats was voor Frans van den Heuvel (met Julia van Loon). De complete uitslagen vind je op de districtsuitslagenpagina.

* zaterdag 14 april begonnen de parencompetities van de BridgeBond. In Eindhoven doen 3,5 Goirle-paren mee: Norbert Gremmen - Saskia Panis, Chris Hulst - Pim Mesker, Annette Loman - Leo Wiertz en Boudewijn van Peer (met Corné Hendriks). Op moment van schrijven (zaterdagmiddag) is de eerste van in totaal acht zittingen gespeeld en die werd ruim gewonnen door Norbert en Saskia met een gigantische 66,50%. Ook in de Eerste Divisie nog een Goirle-speler: Bas van Beijsterveldt (met Els Witteveen) staat nu 10e, uitslagen elke vier spellen op de NBB-uitslagenpagina. Het tweede weekend is op 28 en 29 april.