Leestafel steunt project van Noortje Driessen in Tanzania
Geplaatst op vrijdag 3 november 2017 door Marc van Beijsterveldt

Beste allemaal van de bridgeclub Goirle,

In januari van dit jaar vertrok ik vol goede moed naar Tanzania. Met een klein beetje geld van mezelf en veel meer geld van sponsors zoals jullie, wist ik zeker dat ik veel goeds kon doen. 

Omdat ik van nul af aan moest beginnen, kon ik jullie geld nog niet direct besteden. Ik had mezelf namelijk voorgenomen om boeken te kopen voor school. Toen ik eenmaal zo ver was, kreeg ik van mijn ouders te horen dat jullie nog meer wilden schenken, vanuit jullie boekenactie. Wat een groots gebaar en wat was ik blij! Want nu kon ik boeken kopen voor de 1e, 2e en 3e klas. En het mooie is dat ze precies aansluiten op het nieuwe curriculum voor de komende vijf jaar. Vol trots lieten de leerkrachten de boeken aan de kinderen zien. En op 2 dec, wanneer het ouderbijeenkomt is, kunnen we ze ook vol trots aan de ouders laten zien. 

Hartelijk dank voor jullie bijdragen aan het bouwen van een betere toekomst voor de kinderen van Henry Winkelmolen pre and primary school in Same, Tanzania. Het motto van de school is Education for a better future. En dat kan nu dankzij jullie!

 

Warme groeten, Noortje Driessen

 

1 schoolboek kost 8000 tsh = € 3,20. Ik heb in totaal voor
de eerste klas 70 boeken gekocht = € 224,-
de tweede klas 100 boeken gekocht = € 320,-
de derde klas 100 boeken gekocht = € 320,-
Het totaal bestede bedrag = € 864,-