Uitslag Goirle 212 bridgetoernooi
Geplaatst op maandag 23 februari 2015 door Marc van Beijsterveldt

Winnaars Ronald Brantsma (l) en Rob JagroopHet Goirle 212 bridgetoernooi op 21 februari is gewonnen door de Rotterdammers Ronald Brantsma (l) en Rob Jagroop. Na ruim 70% in de ochtend volgde een degelijke 61,60% in de middagzitting en dat bleek voldoende om Lucia Grosmann en Han Begas (uit Landsmeer NH) voor te blijven. Het beste paar van BC Goirle was Cees Diekhorst met Bert Piersma. Zij moesten met een fraaie 65,02 % toch genoegen nemen met de derde plaats.

Het toernooi was sterk bezet, met deelnemers die zelfs uit Enschede en Noord-Holland kwamen. Omdat er niet alleen prijzen waren voor de eerste tien paren maar voor alle paren op elke vijfde plaats in de eindstand, ging 1/3 van de deelnemers met een prijs naar huis.
Jos Pouwels (organisatie) en Marc van Beijsterveldt (wedstrijdleiding) zorgden dat alles prima was voorbereid en op rolletjes verliep. Niet onvermeld mag blijven dat het weer uitstekend bridgen was bij de Commanderie: prima lunch en goede bediening.

Wilt u volgend jaar ook meedoen? Houd dan voorlopig de zaterdag na carnaval (dat is 13 februari 2016) even vrij, dat zal de waarschijnlijke speeldag worden.

De complete uitslag (met spelverdelingen, frequentiestaten, overzichten per paar) staat op de uitslagenpagina.