Joost Aarts overleden
Geplaatst op dinsdag 7 januari 2020 door Marc van Beijsterveldt

Maandag 6 januari bereikte ons het vreselijke bericht dat Joost Aarts eerder die dag was overleden.
Joost was, samen met zijn vrouw Annemiek, sinds 2009 lid van onze club en een graag geziene speler. Eén van zijn motto’s was "als je lid bent van een club moet je ook bereid zijn om iets voor die club te doen" en daar handelde hij dan ook naar. Hij speelde ook in onze viertallencompetitie met als nevenpaar Margret van Beijsterveldt en Karin van de Wijdeven. Uiteraard moest er dan thuis wél worden geoefend, onder het genot van heerlijke mosselen.
Joost was een fijne vent en altijd in voor een geintje. In zijn arbeidzame leven werkte hij bij een leerlooierij en na zijn pensionering ging hij nog naar veel (verre) landen als adviseur op dat gebied. Zijn laatste project was het maken van leer van zalmhuiden. Van die gekweekte vissen wordt de huid vaak niet gebruikt en daar had hij mooie toepassingen voor gevonden.
Joost is maar 73 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Annemiek, hun kinderen met hun partners, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
Het afscheid van Joost vindt plaats in besloten kring.

 

Namens het bestuur,
Tineke Rijs