25 jarig jubileum

3 oktober 2019.  25-jarig jubileum Bridgeclub Rookvrij

 

Op donderdag 3 oktober 2019 vierden de leden het 25 jarig bestaan van onze bridgeclub Rookvrij Prinsenbeek op locatie Marktzicht te Prinsenbeek.

Al 25 jaar is café Marktzicht ons thuis op donderdagmiddag. Dus werd deze feestelijke dag daar georganiseerd.

De zaal, totaal vernieuwd, was leuk versierd door gastvrouwen Els en Leonie. Deze dames kregen van het bestuur de vrijheid om er een fijne, onvergetelijke dag van te maken.

Het bestuur stond om half 11 klaar om 70 gasten te verwelkomen, waaronder ook oudleden.

Na een officieel gedeelte met voorzitter Ben v.d. Valk en oprichtster Lotte Graaf v.d. Bergh werd duidelijk hoe de dag verder ingevuld zou worden.

5 Rondes bridgen, afgewisseld met een heerlijke parade van amuse-hapjes, heel smakelijk. Iedereen kreeg de gelegenheid om na elke bridge-ronde gezellig met tafelgenoten na te genieten van een hapje en drankje.

Na het bridgen stond er een muzikaal intermezzo op het programma om de wedstrijdleiding de kans te geven de spellen te bekijken en de winnaars te bepalen.

Dit muzikaal gebeuren bestond uit 2 muzikanten: pianist-zanger Bart Donkers en gitarist-zanger Anton Spijkers.

Jeanne en Dré Gelens(erelid) hadden nog een verrassing in petto voor diegene, die als 25ste zou eindigen. De rest van de cadeautafel werd door alle prijswinnaars eer aangedaan en voor alle leden was er als aandenken een spel kaarten met het logo van de club.

Al bij al een geslaagde dag; leuk om dit zo met elkaar te kunnen vieren.

 

N.B. Voor foto’s van dit jubileum verwijzen wij u naar de kolom fotoalbums op deze site.