Gebruik Club-website.

 

 

 

 

Vier Winden- Competitie 2017– 2018

 

Het competitieschema is opgesteld en te vinden op de linkerzijde van de clubsite. Attentie  voor:

"Gebruik clubwebsite". (www.nbbclubsites.nl/club/28060)

Op een eenvoudige manier kunnen uitslagen, voorgaande scores, speloverzichten etc. zichtbaar gemaakt worden. Voor de leden die deze mogelijkheden nog niet ontdekt hebben, hieronder nog even de volgorde:

 

1. Ga via Home naar Uitslagen en daarna Clubcompetities

2. Klik op het door U gewenste onderwerp (datum bepaalde zitting)

3. Klik b.v. op BC de Vier Winden ronde 1 en overzichten per lijn komen vóór

4. Ga met de muiscursor boven de/een gewenste datum "hangen"(aanwijzen) en de cursor zal veranderen in een "handje", klik dan (links)

5.De gekozen zitting wordt zichtbaar, waarna door met de muiscursor boven de naam van het gewenste paar "gehangen", deze ook weer in een "handje" zal veranderen, waarna weer links geklikt dient te worden

6. Na deze klik wordt een overzicht van resultaten van de 6 gespeelde rondes van de betreffende zitting weergegeven. Deze procedure geldt voor alle uitslagen die op de club-website getoond worden.

7. Alle gespeelde spellen zijn te zien door op "staten" te klikken van de lijn waarin U gespeeld hebt.

Leden kunnen sinds 1 okt. 2015 ook een "UitslagenApp." downloaden op hun smartphone en/of tablet, geheten NBB-UitslagenApp.

De installatie is gratis. Na installatie geeft de app een melding als er een nieuwe uitslag is van een clubavond of drive waaraan U hebt deelgenomen.

Om de melding te krijgen, is het wel nodig dat Uw lidnummer is ingevoerd in het NBB-Rekenprogramma waarmee de wedstrijd wordt uitgerekend. Bij de club is dat automatisch gedaan, maar bij deelname aan wedstrijden buiten de club is het zaak Uw lidnummer op te geven.

De genoemde App. is te downloaden via www.bridge.nl en is te gebruiken op alle merken smartphones en tablets.

Bovenstaande is gepubliceerd in BRIDGE nr.10 okt. 2015 blz. 11 t/m 13.

N.b.:

1. De genoemde melding als er een nieuwe uitslag is van een clubavond en/of drive, geldt alleen voor "Android"-gebruikers.

2. De laatste vernieuwing én uitgebreide uitleg over de "Uitslagen-pagina" op de club-website, wordt gegeven in BRIDGE nr. 11 van nov. 2015 blz. 13 t/m 15.

U wordt van alle nog komende vernieuwingen op de hoogte gehouden, zodat optimaal gebruik van de club-website en uitslagenservice middels smatphone en tablet, gemaakt kan worden, en wensen U daarbij veel plezier. 

Laatste check: 17 apr. 2018