QUOTE - Hartelijk welkom bij bridgeclub 't Web

Start van het bridge seizoen 2018/2019 woensdag 5 september 2018
 
Bridgeclub het Web is een vereniging die is opgericht in 1977 en is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond.
 
Wij spelen van begin september tot begin mei en er wordt in 3 lijnen gespeeld. Telkens na 6 speelavonden volgt een promotie/degradatie waarbij de bovenste 3 paren promoveren en de laagste 3 degraderen. Bovenstaand om het wedstrijdelement te handhaven ofschoon het spelplezier bij ons zeker niet achterblijft. De uitslagen per ronde worden nog dezelfde avond bekend gemaakt.
 
Tevens worden naast de competitieavonden gewoonlijk enkele bijzondere avonden georganiseerd, zoals rond Kerst, met Pasen en aan het einde van het seizoen voor een mooie afsluiting. Ook is er jaarlijks een open drive, het woord zegt het al dus voor een ieder mogelijk om in te schrijven. Dit is de wilddrive en deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 15 december 2018.
 
De bridgeavonden worden gehouden op woensdag, aanvang 20.00 uur in gemeenschapshuis het Web in Teteringen. Een ruime, prettige locatie waar een gastvrij gevoel heerst.
 
Enkele aandachtspunten voor onze leden
- algemene ledenvergadering woensdag 3 oktober 2018, aanvang 19.15 uur. Speciale aandacht zal gegeven worden aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en de privacyverklaring. Hierbij verwijzen wij graag naar de tekst hierover verder op de website.
- wij kunnen nog 1 paar gebruiken om de 3 lijnen compleet te hebben. Voor informatie en/of aanmelding gaarne contact met Jose Ambaum of
Wilbert Jan Karskens.
Ook beginnende bridgers zijn van harte welkom en kunnen zich bij hen melden.