Welkom op de website van de Bridgeclub Dongen.

 

De BC Dongen is een enthousiaste vereniging, die al 50 jaar bestaat. Sociale contacten staan bij ons hoog in het vaandel. Dat neemt niet weg dat  wij de bridgesport zeker serieus beoefenen, binnen onze vereniging, maar ook daarbuiten.

Onze club heeft momenteel 149 leden, die op 2 avonden in de week in een clubcompetitie spelen. Deze wintercompetitie vindt plaats in de periode september tot en met mei.

Gedurende de zomermaanden wordt er op donderdagavond een zomercompetitie georganiseerd, die ook toegankelijk is voor bridgers van buiten onze vereniging en van buiten Dongen.

Hoewel de BC Dongen één van de grotere bridgeclubs van het district West-Brabant is, zijn nieuwe leden altijd van harte welkom. Ook mensen die nog geen kennis hebben van de bridgesport, maar het graag willen leren, kunnen bij ons terecht. Jaarlijks wordt een beginnerscursus en een vervolgcursus gegeven.

Geplaatst op zondag 28 juli 2019 - 12:49

 t.b.v. dit goede doel organiseren wij op 22 september een drive. De opbrengst komt geheel ten goede aan dit doel. U kunt aanmelden via de Agenda in het linker menu. Klik op 22...

Geplaatst op maandag 29 april 2019 - 21:27

Nieuwsbrief-22,   april 2019

 

 

 

Huwelijksfeest

Ons gewaardeerd lid Frans van Loon viert samen met zijn vrouw op 30 mei hun 50-jarig huwelijksfeest. Tussen 15:...

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 14:05

Klik op onderstaande link om PDF-bestand te openen.................../sites/default/files/groepen/28004/files/Start%...