Varia

 Interessante links:

 • www.bridgevraagbaak.nl
 • startersclub De Nieuwe Lichting verzorgt bridgecursussen (beginners en gevorderden) en speelavonden met begeleiding. Kijk op https://www.nbbclubsites.nl/club/27039. Dit alles in Denksportcentrum Hengelo, http://www.dsc-hengelo.nl/
 • ¬†Peter Ijsselmuiden heeft voor de belangstellende lezer een eigen website gemaakt waar elke week een column verschijnt (voorheen verscheen die column in Tubantia). De url is www.drienbridge.nl
 • Bridgepartnergezocht.nl
  Zoekt u een bridgepartner voor bijvoorbeeld een kroegendrive, de bridgeclub, thuisbridge, een bridgereis of voor StepBridge?
  De NBB start in zomer 2015 een nieuwe service! Met www.Bridgepartnergezocht.nl kunt u laagdrempelig een nieuwe bridgepartner bij u in de buurt zoeken of zelf, als mogelijke bridgepartner, gevonden worden.
  Bridgepartnergezocht.nl wordt aangeboden door de NBB en is dus vertrouwd, veilig, anoniem, eenvoudig en kosteloos voor leden.

  StepBridge
  QuickStep is een nieuwe manier om op de internetbridgeclub StepBridge te bridgen. Bij QuickStep hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een geschikte partner of tegenstanders. QuickStep zorgt ervoor dat u automatisch na drie spellen nieuwe medespelers krijgt. Als u met uw partner en/of tegenspelers wilt blijven spelen, kan dat ook.
  De voordelen van QuickStep: u kunt direct gaan spelen; u hoeft niet lang te wachten op tegenstanders; nu ook QuickStep butler!